Moderátorka Ester Kočičková slaví 52. narozeniny. Komunisty nazvala prasaty, zvířatům se pak omluvila za urážku

Ester Kočičková, vlastním jménem Renata Kozáková, rozená Divišová, je česká zpěvačka, textařka a moderátorka.
Zdroj: Profimedia
Ester Kočičková je česká zpěvačka, textařka a moderátorka. Vlastním jménem se jmenuje Renata Pařezová Divišová. Svůj psedonym začala používat, když nastoupila jako moderátorka do Rádia Limonádový Joe a pravidelně vystupovala i na rozhlasové stanici Radiožurnál.Ester se stala velmi vyhledávanou moderátorkou a konferenciérkou rozličných společenských událostí.+ 4 fotky+ 5 fotek

Ester Kočičková na divadelních prknech zaujala diváky i kritiky svými výstupy v dnes již legendárním programu Na stojáka, který patří do typu stand-up comedy a je mezi diváky čím dál oblíbenější.

Petra Járková
Petra Járková 13. 01. 2020 07:00

Ester Kočičková se jako originální a nenapodobitelná moderátorka velmi rychle dokázala prosadit v  talkshow programech, od rozhlasového mikrofonu po televizní kamery i její samostatné pořady.

Pseudonym Ester Kočičková

Pseudonym Ester Kočičková získala Renata Pařezová Divišová v tvůrčí skupině ČRo Rádio Mama, kde účinkovala jako studentka v zábavném pořadu Kamenná školka. Tento improvizační základ pak rozvíjela jako moderátorka Rádia Limonádový Joe.

Moderátorka České televize

Kočičková je také oblíbenou moderátorkou České televize. Moderovala zde několik pořadů. Mezi nejznámější patřily Ženský hlas, Dvojhlas nebo Pavlač Ester Kočičkové.  Kromě toho se několikrát postavila za mikrofon i při uvádění vyhlášení prestižních výročních cen Český lev.

Svérázný smysl pro humor

Nyní je Ester velmi vyhledávanou moderátorkou a konferenciérkou nejrůznějších společenských událostí, od vernisáží přes charitu, sňatky homosexuálů, tiskové konference až po firemní rauty nadnárodních korporací, a to především díky svým skvělým improvizačním schopnostem a smyslu pro humor pro náročnější publikum.

Úspěšná šansoniérka

Jako zpěvačka interpretuje šansony s vlastními texty a s hudbou skladatele Lubomíra Nohavici, který ji také doprovází na klavír.

Kdo je Adélka Králíková?

Její další pseudoego je třináctiletá folková písničkářka Adélka Králíková, dívka s těžkým dětstvím, která má otce zedníka a notorického alkoholika, matku Irenu, jež je učitelkou strojopisu a čile praktikující jehovistkou, a její bratr Milan trpí mentálním postižením.

Omluva prasatům

V roce 2005 přirovnala komunisty k prasatům. Poté, co komunisté žádali omluvu a pohrozili trestním oznámením, se prasatům omluvila, že je urazila přirovnáním ke komunistům.

NA FOTKY MODERÁTORKY ESTER KOČIČKOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články