Na Štědrý den se narodil tanečník a rybář Jakub Vágner: Našel si ve StarDance novou milenku?

Jakub Vágner je český rybář a držitel několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb. Je držitelem několika světových rekordů v kategorii All-tackle IGFA. Proslul především díky rybářskému pořadu Fish Warrior, vysílaném televizní stanicí National Geographic Channel. Jeho otcem je hudebník Karel Vágner.
Zdroj: Profimedia
Jakub Vágner je český rybář a držitel několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb. Je držitelem několika světových rekordů v kategorii All-tackle IGFA. Proslul především díky rybářskému pořadu Fish Warrior, vysílaném televizní stanicí National Geographic Channel. Jeho otcem je hudebník Karel Vágner.Studoval na Pražské konzervatoři hru na kontrabas. Ve třetím ročníku školu opustil a vydal se do Austrálie, kde se seznámil se svým rybářským mentorem Rexem Huntem, hráčem australského fotbalu a rybářskou celebritou. V Austrálii pracoval jako rybářský průvodce při lovu „big game fishing“.Mediálně se začal prosazovat po svém návratu z Austrálie. Jeho první televizní pořad „Jak na to“ vysílala Česká televize. Stejně tak i dvacetidílný seriál „S Jakubem na rybách“, který se objevil jak na České, tak i Slovenské televizi.Roku 2010 začal spolupracovat s televizní stanicí National Geographic Channel s níž natáčel šestidílný seriál „Fish Warrior“, kde mapoval největší sladkovodní ryby světa.+ 3 fotky+ 4 fotky

Jakub Vágner je český rybář a držitel několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb. Kromě ryb vodních ale také rád loví štiky českého modelingu. Jeho kouzlu propadla Eliška Bučková, ale usiloval i o Renatu Langmannovou. Na koho má udičku políčenou nyní?

Petra Járková
Petra Járková 24. 12. 2019 07:00

Loni se českým showbyznysem neslo, že si Jakub Vágner myslí na bývalou Miss a manželku moderátora Ondřeje Novotného Renatu Langmannovou a není také tajemstvím, že mu chtěl dát Novotný pár facek. Dnes je ale všechno jinak a rybářovi, který ošálil také naši nejhubenější královnu krásy Elišku Bučkovou, nejspíš zahřívá spacák ve stanu u vody někdo jiný.

Přistiženi při činu

Říká se, že mezi ním a partnerkou ze StarDance Michaelou Novákovou není jen přátelství. Vše se dostalo na světlo světa, když fotografové webu expres.cz zachytili po skončení afterparty po jednom z vyřazovaní ve StarDance opravdu pikantní věc. Taneční pár, který byl nám známý pod číslem tři, se po ukončení večírku vedl, jako by byl milenecký. Rybář Jakub Vágner šel s omotanou rukou kolem Michaely a působili, jako by byli čerstvě zamilovaní.

Patří do rodiny

Jako na Jakubovu partnerku se na Michaelu dívají i Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem, který potvrdil, že brácha má vkus a na sociální síť si napsal, že Míša už patří do rodiny. Taneční pár však stále nepřiznal a tvrdí, že je pojí blízké přátelství.

Největší dárek

Třeba letos dostane k narozením a zároveň pod stromeček Vágner dárek největší a tím bude láska, která mu už konečně vydrží a nedostane kvůli ní přes držku nebo nebude muset utíkat do Amazonie.

NA SNÍMKY JAKUBA VÁGNERA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články