Nejlepší dárky pro psy: Co nadělit chlupáčovi pod stromeček?

Ani váš čtyřnohý kamarád by neměl zůstat bez dárku.
Zdroj: unsplash.com
Materiál: nylon, fleece 
Velikost: 90x70cm 
Barva: béžová/hnědá 
Vnitřní rozměr pelechu je 75x58cm
579 KčPraktický nylon odpuzuje tekutinu a nečistoty a nezapichují se do něj chloupky.
199 KčS proutěným pelechem bude pes přesně vědět, kde je jeho místo. Stačí jen vybrat tu správnou velikost.
od 299 KčJe určen pro komplexní ochranu a regeneraci kloubů, vazů a šlach.
539 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Když se celá rodina sejde u stromečku, myslí se tím opravdu celá. To znamená včetně vašeho chlupatého miláčka. Co by mu Ježíšek mohl nadělit, aby měl chlupáč radost a plynuly z toho benefity i pro vás?

Redaktor
Redaktor 13. 12. 2018 09:52

Ani naši čtyřnozí přátelé by neměli na Štědrý den zůstat smutně sedět v koutě, protože nedostali žádný dáreček. I když vám Alík utekl přes louku za srnkou, i on si zaslouží něco pod stromečkem najít.

Zdravé dobrůtky

Chcete mít v kapse na procházce po ruce něco dobrého, když se pejskovi podaří poslechnout povel? Místo piškotů, které nejsou zrovna ideální variantou, protože mnoho plemen má sklon k tloustnutí, což zkracuje délku jejich života, dnes můžete naštěstí již koupit spoustu zdravých psích pamlsků. Vyplatí se nakoupit ty, co mají nízkou energetickou hodnotu, jsou nesolené, nekořeněné. Velké oblibě se těší sušené buvolí pamlsky, které psa na chvilku zabaví a zároveň mu vyčistí zoubky.


Pelíšek jako ze žurnálu

Máte-li doma pejska menšího vzrůstu, nevhodnějším pelíškem pro něj bude látkový pelech vyplněný buď molitanem, nebo dutým vláknem. Malí chlupáči jsou také vášniví hraboši, tudíž chybu neuděláte, pokud mu do pelíšku dáte navíc teplou dečku, do které se bude moci řádně zavrtat. Nejlepší jsou ty pelíšky, které mají snímatelný povlak, tudíž výplň a povlak můžete vyprat zvlášť.




Pro psy nad 30 kilogramů jsou vhodnější pelechy proutěné, do kterých můžete dát polštář nebo samostatnou výplň. Hafani větších rozměrů mají totiž tendenci celolátkové pelechy na spaní trhat a hrabat do nich, tudíž se brzy zničí.


Vitamínky na zdraví

Stejně jako lidé, i psi jsou citliví na změny počasí. Hlavně ti, kteří s námi žijí celý život v bytech. Když pak vyjdete ven, kde je rázem o 30 stupňů méně než ve vytepleném bytě, nemoci na sebe nenechají dlouho čekat. Pořídit tedy můžete jeden z mnoha výživových doplňků, který podporuje přirozené obranné a regenerační procesy v těle psa.


Inspiraci načerpejte v naší galerii!


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články