Seriálová Supergirl oznámila radostnou zprávu: Melissa Benoist je těhotná

Supergirl
Zdroj: CW Television Network / CBS

Herečka Melissa Benoist, která je představitelkou seriálové Supergirl, oznámila světu radostnou zprávu. Společně se svým manželem Chrisem Woodem očekávají narození prvního dítěte. Fanoušci oblíbeného seriálu se ale začínají ptát, co s ním bude dál.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 05. 03. 2020 12:19

Seriál Supergirl aktuálně natáčí svou pátou sérii. Už v lednu navíc bylo rozhodnuto, že se natočí i série s pořadovým číslem šest. Tvůrci seriálu ale ještě v té době nevěděli, jaké překvapení si pro ně Melissa připraví. Rozhodnutí o tom, co bude dál, by proto mělo padnout už brzy.

Jednatřicetiletá americká herečka, která se objevila také v seriálu Glee, oznámila velkou novinku ve čtvrtek prostřednictvím Instagramu. „Chris je otcovský typ od přírody, nyní ale bude skutečným tátou,“ uvedla spokojeně u fotografie, na níž se kromě ní a manžela Chrise Wooda objevili také jejich psi a modré dětské tričko. Že by tedy čekali kluka?

Originální Chris

S originálním nápadem přišel rovněž Wood, za něhož se Benoist provdala loni v září. Ten totiž na svůj instagramový profil nahrál fotku sebe a své lásky, ovšem tím, kdo měl „těhotenské“ břicho, byl on sám. „Fotka je vtip, ale novinka je pravdivá,“ napsal Chris, který se ve vedlejší roli Mon-Ela objevil i v seriálu Supergirl.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články