Swingová královna Eva Pilarová slaví 79. narozeniny. Co je její velkou vášní kromě zpívání?

Eva Pilarová získala několik Zlatých slavíků
Zdroj: Facebook.com
Eva byla v mládí velká kočkaZa podepsání anticharty se dodnes stydíEva vypadá na svůj věk skvělePilarová s přáteli umělci+ 1 fotka+ 2 fotky

O tom, že je tato dáma v letech dokonalá zpěvačka není pochyb, ale je také skvělou herečkou, kuchařkou a fotografkou.

Redaktor
Redaktor 09. 08. 2018 10:14

Dnes navíc tato noblesní žena slaví poslední rok před osmdesátkou a její fanoušci pevně věří, že se bude pevnému zdraví těšit minimálně tak dlouho jako její maminka, které je již úctyhodných 103 let.

„Maminka bude mít narozeniny 22. června, ale protože já ten den koncertuji v Mimoni ke dni města, tak jsme se domluvily, že to budeme slavit předem už 19. června. Takže zase budou velké dorty a dobrůtky,“ prozradila zpěvačka serveru Super.cz

Od dětství hrála na klavír a věnovala se sborovému zpěvu, mimo jiné vystupovala ve sboru Československého rozhlasu v Brně. Studovala operní zpěv na JAMU. Po roce studium na JAMU přerušila a nastoupila do pražského divadla Semafor, kde se záhy prosadila. Dlouholetou pěveckou dvojici tvořila s Waldemarem Matuškou a jejich sklaním hitem se stala píseň Ach, ta láska nebeská. 

Eva Pilarová se objevila na obrazovce i jako herečka. V muzikálu Kdyby tisíc klarinetů se předvedla v duetu s Karlem Gottem. Roli dostala také v hudebním filmu Ztracená revue, v dramatu Letos v září nebo v detektivce Zločin v šantánu.

Zpěvačka vystupovala po celé Evropě. Třikrát vyhrála pěveckou anketu Zlatý slavík. V roce 2009 jí prezident Václav Klaus předal Medaili Za zásluhy. 

Co se týče osobního života, Pilarová byla v mládí silnou kuřačkou a ráda si dala nějakou tu sklenku. V osmdesátých letech však onemocněla rakovinou, porazila ji. V posledních letech velmi ráda fotí. Této vášni propadla natolik, že má za sebou již několik úspěšných výstav.

Jako vroubek na svou osobu uvádí to, že podepsala antichartu, za což se prý dodnes stydí. Přiznala se také k menším zasáhům plastického chirurga.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články