Pandemie zrodila nový módní trend. Víte, o co se jedná?

Pandemie zrodila nový módní trend. Víte, o co se jedná?

Co si představíte pod tím, když někdo řekne tepláky, volná mikina a tričko? Před pandemií by jedna půlka světa zvysoka opovrhovala a řekla by, že tepláky bude nosit leda tak na sedačku k televizi, ta druhá půlka by vám s radostí řekla, že tepláky bude mít na sobě od rána do večera. To bylo ale předtím než celý svět neochromila pandemie koronaviru a práce z domu se nestala nejskloňovanějšími slovy za celé poslední 2 roky, a tak spousta lidí na tepláky změnila názor a z kontroverzního kousku polarizující společnost, se stal ten nejvíc trendy kus oblečení, který ve svém šatníku můžete mít. A abychom vám nelhali, tak například na americkém a britském trhu vzrostla poptávka po teplácích o 67 %, naopak poptávka po džínách o 2 % klesla. Pořád jsme vás nepřesvědčili, že tepláky musíte mít? Čtěte dále.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 08. 2021 07:27

Pohodlí nade vše

Na tom, že jsou tepláky pohodlné se všichni shodneme. Jejich střih je většinou volnější, takže nikde netlačí, jsou vyrobeny z bavlny, a tak jsou měkkoučké a některé i teplejší, čili si podle materiálu můžete vybrat, kdy je budete nosit. V létě můžete zvolit tenký, prodyšnější materiál, v zimě zase hrubší, těžší bavlnu, která vás i zahřeje.

Tepláky už nejsou jen na sport

Dobám, kdy tepláky patřily pouze do fitness center nebo na sportovní hřiště, už dávno odzvonilo. Nyní už v teplákách či legínách můžete v pohodě vyrazit do obchodu nebo na kafe s kamarádkou a nikoho to nepřekvapí. Právě naopak. Překvapíte a zaujmete svou odvahou a stylem, protože tepláky budou v trendech ještě nějaký ten pátek, protože je do svých kolekcí na příští roky zařadili i světoví návrháři.

Co si obléct k teplákům?

Pokud nevíte, co si k teplákům obléknout tak, aby vypadaly stylově a nevypadaly takzvaně jako pěst na oko, vsaďte na zářivě bílé, stylové tenisky. Nikdy nic nezkazíte například modelem Nike Air Max 90 nebo adidas NMD. Tenisky ale nemusíte mít nutně jen v bílé barvě. K černým nebo šedým teplákům skvěle sedí i barevné tenisky. Jestli tenisky k teplákům obujete, tak se nejdřív ujistěte, že jsou čisté, aby nepokazily celkový dojem z outfitu. U svršku volte spíše volnější mikinu jiné barvy, než jsou tepláky a outfit doplňte například o koženou biker bundu nebo černý kabát oversized střihu. Vytvoříte tak skvělý kontrast. Kombinace bílá-černá, nebo šedá-černá nikdy nezklame. Milujete barvy? Zkuste zvolit tepláky v neutrální barvě a k nim obléknout růžovou nebo královsky modrou mikinu. Více inspirace najdete v článku, ve kterém jsme probrali, jak od A do Z kombinovat barvy oblečení.

A opravdu to musí být jen tepláky?

Pandemie nevynesla do trendů pouze tepláky, ale jakékoliv pohodlné oblečení na doma, třeba legíny. Jestli si tedy tepláky stále nejste jistá, zkuste legíny, u kterých platí stejná pravidla oblékání jako u tepláků - kombinovat hlavně s čistými, stylovými teniskami a hezkými svršky. Tenisky, tepláky i legíny nejlépe nakoupíte ve Footshopu, kde najdete velké množství tenisek, tepláků, mikin i legínů ve všech možných barevných provedeních od předních světových značek jako je Nike, adidas nebo Champion.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články