Trendy barvou jara 2019 se stala korálová: Jak se ji naučit kombinovat?

Barvou tohoto jara bude korálová
Zdroj: Profimedia
Šaty v korálové barvě působí neuvěřitelně romantickySpolečenské šaty v korálové barvě si zamilujeteTrendy korálové sako slušivého střihuKorálová halenka s důmyslně odhaleným dekoltem+ 8 fotek+ 9 fotek

Je pozitivní, romantická, veselá, svěží, sladká a přiznejme si, že více sluší tmavovláskám a opálené kůži. Jde o ženskou korálovou barvu, kterou když budete umět nosit, budete se v ní cítit jako hvězda.

Petra Járková
Petra Járková 16. 04. 2019 08:00

Korálová barva má spoustu odstínů - světle růžový, lososový, krvavý pomeranč a další. Nejlépe se snese s béžovou, šedou, hnědou, ale i černou. Pokud máte bláznivou náladu, nebojte se to rozjet v kombinaci s modrou, zelenou nebo žlutou.

Jarní „must have“

Pokud chcete jít sluníčku naproti, vsaďte na korálové sáčko nebo bundičku. Unosíte ho k džínám, ale i sukním nebo širokým kalhotám. Pokud chcete, aby sáčko v této barvě hrálo v outfitu prim, kombinujte ho s béžovou, krémovou nebo bílou.

Topíky pro první slunečné dny

Perfektně padnoucí halenka, košile nebo top je prostě základ letošího trendy jarního šatníku. Musí však skvěle padnout. Myslete na to, že sukně nebo kalhoty ke korálové halence nemusí být jednobarevné. Nebojte se potisků, vzorů ani výšivek.

Široké pánské kalhoty vládnou světu

Široké pánské kalhoty s vysokým pasem nás baví už nějaký ten pátek. V korálové jsou navíc zatraceně sexy a romantické zároveň. Pokud si nemůžete tento střih kalhot vzhledem k postavě dovolit, volte slim džíny nebo roury v téhle barvě. Ty doplňte volným topem.

Těšíte se na šatičky?

Šaty jsou symbolem ženskosti, smyslnosti a stylu. V korálové barvě v nich budete navíc působit pozitivně. Ať už zvolíte volný romantický styl nebo obtáhnuté sexy minišaty. K nim je ideální džínová nebo kožená bundička.

Doplňky prozrazují vaši osobnost

Pokud si na korálovou přece jen netroufáte, alespoň jí prozářete svůj outfit. Taková korálová kabelka, pásek nebo boty se počítají.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články