Vyhlazení Lidic: Co o tragédii tvrdí milovníci okultních teorií?

Vyhlazení Lidic: Co o tragédii tvrdí milovníci okultních teorií?
Zdroj: Archiv
Malebná obec se starobylým názvem Lidice. Nikdo do poslední chvíle netušil, že se stane terčem nejhrubšího násilí. Nacističtí vojáci obklíčili Lidice v červnu 1942 a obyvatele vyvraždili či poslali do koncentračního tábora.Reinhard Heydrich, nacistický bůh smrti, který z hloubi duše nenáviděl Židy, Romy i Čechy. Pomstou za jeho smrt bylo vyhlazení Lidic.Reinhard Heydrich a Karl Hermann Frank byli dobrými přáteli.Dvojice atentátníků, která ukončila život největšího kata českého národa - Reinharda Heydricha.
+ 11 fotek+ 12 fotek

Byl vlahý červnový večer roku 1942, když nacističtí vojáci obklíčili nic netušící obec Lidice. Její nevinní obyvatelé byli vyhnáni ze svých domovů. Muži se rána nedožijí, ženy a děti čeká ještě dlouhé trápení. Šlo jen o chladnou pomstu za smrt vraha českého národa Reinharda Heydricha, nebo chtěli nacistické zrůdy dosáhnout něčeho víc? Milovníci okultních teorií mají jasno!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 29. 07. 2019 14:00

Nemilosrdná odplata za smrt zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha byla spáchána na nic netušících občanech malebné vsi Lidice. Datum 10. června 1942 se tak navždy stalo dnem krvavého masakru českého národa. Muži byli na místě zastřeleni, ženy prošly utrpením koncentračního tábora a většina dětí byla chladnokrevně zardoušena v plynové komoře. Záminkou byl zachycený milostný dopis mladíka, v němž psal své milence o odchodu do ilegality a zmínil i syny rodin Stříbrných a Horákových, jejichž synové sloužili u anglického letectva.

Lidice však leží velmi blízko míst dávných krveprolití. Podle milovníků magie se tak nabízí otázka, zda nebyly Lidice vybrány v rámci tak oblíbeného nacistického okultismu.

Pravěké obětiště

Na konci devatenáctého století objeví skupinka vyděšených archeologů u obce Knovíz na Kladensku spousty lidských kostí. Patří příslušníkům pravěké kultury, která obývala naše území zhruba v letech 1300 – 1050 př. n. l. Na kostech jsou jasné pozůstatky násilí. Historikové se domnívají, že se jedná o oběti náboženského obřadu. Většina obětí byla prý podle dochovaných zápisků rituálně snědena.

Blízká observatoř

Hned ve vedlejší obci Makotřasy najdeme opět jeden unikát, astronomickou observatoř. Svatyně byla orientována podle slunovratných a hvězdných linií. Astronom a historik Zdeněk Horský prokázal, že spojnice průchodů na různých stranách gigantického příkopu určují východy a západy slunce během zimních a letních slunovratů. Pověstný čtverec dnes protíná rychlostní silnice R7 a řidiči zde podle některých zažívají nevysvětlitelné výpadky vědomí. Nedaleko této prehistorické stavby pak archeologové objeví další podivný hrob – s kostmi dětí a zvířat. Konaly se snad v těchto místech jakési temné rituály, jejichž energie přilákala nacisty do nedalekých Lidic?

Kontakt se záhrobím

Obec Lidice byla podle milovníků okultních teorií zpustošena přesně podle pravidel starogermánské magie. Červen je pro Germány měsícem záhrobí, kdy lze snadno navázat kontakt s temnými silami. A datum 10. června prý také nemuselo být vybráno náhodně. "Starogermánská runa Dag, která je připisována měsíci červnu, je znakem pro otvírání, symbolizuje skryté dveře, které smí otevřít jen zasvěcení," uvedl již dříve český záhadolog Otomar Dvořák.

Barvy června podle germánské mytologie jsou černá a stříbrná, stejně jako barvy na uniformách SS. Lidská oběť je pak předpokladem úspěchu všech rituálů černé magie. Nacisté prý proto skryli svoje temné řádění pod roušku odplaty za smrt korunního prince Třetí říše.

Měl tento děsivý experiment za cíl vyvolat místní démony zla a zaručit tak nacistickým zrůdám jejich přízeň? Podle milovníků okultních teorií jsou okolnosti až příliš zarážející na to, aby se mohlo jednat jen o náhodu…

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA OSUD OBCE LIDICE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články