Zářivý chrup jako Majk Spirit: Snadné a šetrné domácí bělení pomocí zubní pasty

Zářivý chrup jako Majk Spirit: Snadné a šetrné domácí bělení pomocí zubní pasty
Zdroj: Vital Care

Kdo by nechtěl mít chrup jako Majk Spirit, který neustále na své fanoušky hází úsměvy a jeho zuby jsou jako perličky. Příjemné zjištění je, že kvůli tomu netráví hodiny v zubařském křesle a nestojí ho to ani tisíce. Jaká je jeho tajná zbraň?

Speciální projekt
Speciální projekt 08. 10. 2020 20:00

Bílé zuby hýbou světem a kdo je dnes nemá, jako by se bál smát. Dnešní trendy určují, že ženy i muži by měli o svůj chrup opravdu dbát. Důkazem je takový Majk Spirit, který má zuby jako perličky. Jak o ně ale pečuje? Možná budete překvapeni, ale nestojí ho to tisíce a hodiny u specialistů. Využívá sílu zlaté zubní pasty NanoCare.

Vital Care

Složení pasty

Tato unikátní zubní pasta je složena z 24k zlata, uhlíku, propolisu, zeleného čaje a xylitolu. Toto složení pomáhá zachovávat zdraví zubů i dásní, navíc zuby šetrně bělí.

Konkrétně pasta Pearl NanoCare Gold používá pokročilou technologii nanočástic 24 karátového zlata a aktivního prášku uhlíku z kokosu, který zubní sklovinu dokonale vyčistí od skvrn a nežádoucího zabarvení způsobeného pitím kávy, čaje, vína, nebo třeba kouřením.

Boj se špatným dechem

Nanočástice zlata, propolis a extrakt ze zeleného čaje pomáhají v boji se špatným dechem, záněty v dutině ústní, paradontózou, zvýšenou kazivostí apod.

Zubní pasta NanoCare navíc obsahuje mentolový extrakt pro svěží dech, xylitol chrání proti kazivosti zubů a udržuje ústní mikroflóru v rovnováze. Přípravek je navíc bez parabenů a má zcela přírodní složení.

Vital Care

Kde ji seženete

Zubní pasta je k zakoupení v běžné obchodní síti DM drogerie, Albert hypermarket, Globus, Rossmann, Teta, nebo online na https://www.krasnyusmev.cz/

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články