3 vánoční překvapení v Ulici: Jak dopadne emotivní setkání Blanky a Evžena?

3 vánoční překvapení v Ulici: Jak dopadne emotivní setkání Blanky a Evžena?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Když se Luboš chystal na operaci kolene, napsal Věrce dopis na rozloučenou...Věrka si dopis nejdříve dlouho nechtěla přečíst, ale nakonec se odhodlala. A dobře udělala.Lumír připravil pro Dianu velké překvapení. Pořádně se při jeho výběru zapotil. Jak to nakonec dopadne?V předvánočním shonu se Blance a Evženovi povede najít si chvilku pro sebe...+ 1 fotka+ 2 fotky

Seriál Ulice nedá divákům vydechnout ani v předvánočním čase. Co všechno musí zvládnout Lumír, když chce své milované Dianě dát dárek, na který se nezapomíná? A co přinese advent osudem zkoušenému vztahu Blanky a Evžena?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 15. 12. 2021 11:00

Byť by se mohlo zdát, že jde o jednoduchou věc, někdy se z toho stane jedna z nejtěžších. Řeč je to tom, jak dát najevo své city člověku, na kterém nám velmi záleží. Teď je na řade Lumír, který se do Diany Rytířové zamiloval až tak, že by jí klidně snesl i modré z nebe. I když je do Vánoc ještě daleko, Lumír chce Dianě dát už dnes něco, čím by vyjádřil své city. Bude to opravdu velké překvapení. Jak to nakonec dopadne a co to bude znamenat pro jejich vztah?

Lubošův dopis pro Věrku

Také Luboš se trochu potýkal s tím, jak říct ženě svého života i ty nejtajnější myšlenky. Když se chystal na operaci kolene, sepsal pro Věrku dopis na rozloučenou. Jenže jeho obavy se nenaplnily a z narkózy se probudil. Co teď s důvěrným psaním?

Luboš má pocit, že tyto řádky jsou natolik zásadní, že si je Věrka musí přečíst, i když je živ a zdráv. Trošku se do toho, jak je u něj zvykem, sice zamotá, ale Mára mu naštěstí podá pomocnou ruku. Co nakonec Věrce podlomí kolena a čím Luboš překvapí úplně všechny?

Setkání Blanky a Evžena

Blanka vymyslí skvělý vánoční plán - s celou rodinou stráví svátky na statku. Nakonec to sice nevyjde podle původních představ, ale ona se nevzdává. Chce připravit výjimečné svátky pro ty, které má ráda. A vesmír jí to nasazení oplatí.

Blanka zažije chvilku, která působí jako balzám na všechny staré rány. Stráví ji totiž jenom s Evženem. Nikam nemusí spěchat a jsou tu jen jeden pro druhého. Jaký bude mít toto setkání vliv na jejich vztah?

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články