Co uvidíte tento týden v Ulici: Bedřicha drtí šokující diagnóza a Blanka skončí v hospodě

Bedřich se brzy dočká velkých starostí. Jak bude řešit zdravotní problémy?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Miloš dokáže zazářit kdekoliv. Často se ale lidé kolem něj nestačí divit, co zase vymyslel... Teď se bojí o Bedřicha a udělá všechno proto, aby mu zachránil život.Radima Mareše soud uznal vinným a poslal ho na dva roky do vězení za znásilnění a pokusy o znásilnění. Dívky si mohly oddechnout jen na chvíli. Mareš se teď mstí Janě na všech frontách.Cesty Blanky a Evžena se zase začínají křížit. Kde se nečekaně setkají tentokrát? Mára je ve velkém maléru. Pomůže mu Tony, který se kdysi po návratu z vězení mohl na Máru spolehnout?+ 1 fotka+ 2 fotky

Někdy se může život ze dne na den obrátit doslova naruby a pro postavy seriálu Ulice to platí dvojnásob. Už brzy se o tom bohužel přesvědčí i Bedřich, pro kterého bude zpráva od lékařky ledovou sprchou. Jak vyřeší problém, který se mu honí hlavou?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 17. 05. 2021 12:00

Některé zprávy nám převrátí život vzhůru nohama a rázem zpřehází všechny životní priority. Bedřich je jako na trní kvůli výsledkům vyšetření, na kterém byl před necelými dvěma týdny. Dnes to již nevydrží a vypraví se za svou lékařkou, aby se dozvěděl, na čem je. Přestože si stále myslí, že je to jen planý poplach, její slova ho hodně rychle vyvedou z omylu… Proč si na to Bedřich musí dokonce i sednout a co to pro něj znamená?

Kdy tohle konečně skončí?

Občas něco tajíme před okolním světem, abychom chránili sebe i své blízké. Jsou to věci, které by nám nebo jim mohly rázem zničit život… Jana a Bára sice před měsícem vyhrály soud s Marešem a domohly se spravedlnosti, jenže Jana to od té doby schytává takřka ze všech stran. Mareš se jí mstí, jak jen může. Štve proti ní bulvár, prozrazuje její tajemství, dokonce ji i napadne. Tím to však zdaleka nekončí. Nyní Mareš rozpoutá něco, co má pro Janu i její blízké dalekosáhlé následky. Proč začíná mít Jana pořádně nahnáno také u sebe doma?

Karla a Tony na jedné lodi

Některé události nám dokážou obrovsky zkomplikovat život a postavit se jim čelem může být víc než těžké. Dokážeme odpustit a jít dál? Karla a Tony jsou kvůli Márovi najednou na jedné lodi. Ani jeden z nich teď nemá na růžích ustláno. Oba řeší existenční problémy, i když Karla je na tom podstatně hůř než Tony. To je také důvod, proč nakonec dospěje k zásadnímu rozhodnutí, jež naprosto změní její plány a vlastně i celý život. A to rozhodnutí se dotkne také jejich dětí i blízkých…

Blanka v hospodě - jak to dopadne?

Blanka bojuje se svou závislostí, jak jen může. Rodina se snaží být jí oporou, ale Blanka by nyní ze všeho nejvíc potřebovala oporu od jednoho jediného člověka – od Evžena. Právě na toho nečekaně narazí v prostředí, kde by ji nikdo nečekal, v prostředí, před kterým ji všichni varují… Proč Blanka skončí v hospodě a jak to nyní mají s Evženem?

Miloš se bojí o Bedřicha

Někdy je třeba respektovat rozhodnutí našich blízkých a přátel, ale jindy je nutné se jim naopak postavit a poslechnout vlastní svědomí či srdce. Miloš by se pro Bedřicha rozkrájel, ale jsou věci, na které je prostě krátký. Bedřich se najednou z jeho úhlu pohledu chová tak nelogicky, že tím ohrožuje vlastní život. Miloš proto povolá do zbroje i Frantu, ze kterého si chce udělat spojence a promluvit Bedřichovi rázně do duše. Má to ale malý háček… Proč si začnou Franta i Miloš dělat o Bedřicha obrovské starosti? K čemu a s jakými následky se Bedřich rozhodne?

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články