Co uvidíte v nových dílech Ulice: Tento týden bude zlomový pro Bedřicha, Máru i Janu

Jana by si svůj vztah se Sašou představovala docela jinak. Ženatý herec má ale svoje pravidla
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mára se zapletl do nelegálních obchodů a zákon ho dohnal...Blanka si po rozvodu myslela, že má to nejhorší za sebou. Místo toho se ale propadla až na samé dno.Bedřich bude mít už brzy problémy, o kterých se mu ještě před několika dny ani nezdálo...Jana je nešťastná. Malovala si společný život se známým hercem, ale ten je teď v nedohlednu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Stejně jako ve skutečném životě, i s osudy postav v Ulici si osud pohrává, jak se mu zachce. S velkými životními změnami se v tomto týdnu budou potýkat Bedřich, Jana i Mára. Klid na duši ale nebudou mít ani štamgasti hospody, kteří s napětím čekají, co s jejich oblíbeným místem udělá nová majitelka...

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 03. 05. 2021 12:00

Bedřich se už pomalu vidí ve Vietnamu, který chce se svým parťákem projet na motorce. Plánování cesty i pořizování výbavy na výpravu je v plném proudu, Bedřich se na tohle dobrodružství těší jako malý kluk. Jenže ve chvíli, kdy nemyslí na nic jiného, mu jeho lékařka zavolá docela nepříjemnou zprávu. V ten moment mu nálada klesne na bod mrazu a v hlavě se mu najednou vyrojí úplně jiné myšlenky… Jaké novinky pro něj má lékařka a na co se Bedřich musí připravit?

Márův velký průšvih

Mára je už několik dní jako na trní kvůli kšeftu s Mikulkou. Obvykle měl svůj pěkně zúročený vklad nazpět po pár dnech. Tentokrát je ale ticho po pěšině a Mikulka mu navíc ani nebere telefony. Mára má nervy na pochodu, i když před Karlou a svými blízkými se to snaží maskovat, jak jen může. Jenže jakmile se u jeho dveří rozezvoní zvonek a do bytu vejdou dva muži, je zle… Pomalu začíná být jasné, že Mára i celá rodina lítají ve velkém maléru. Co všechno praskne a jak bude rodina žít dál po osudové „návštěvě“?   

Jana má smůlu

Bára je hodně nešťastná kvůli tomu, že ji Jana ignoruje od chvíle, kdy se jí i přes Frantovo varování pokusila otevřít oči a prozradila, čeho se stala u Saši Becka nechtěným svědkem. Obě holky mrzí, jak daleko to zašlo. Bára navíc vnímá, že na Janu je toho nyní moc. A tak dospěje k překvapivému rozhodnutí, díky kterému by jí ráda byla v těchto chvílích po boku… Bára se rozhodne ke kroku, kdy chce kvůli Janě hodně obětovat. Jak se k tomu postaví samotná Jana, jíž životem se prožene další zemětřesení?

Tvrdá škola pro Blanku

Mámu, která miluje své děti, nemůže nic ranit víc, než jejich odmítání ve chvíli, kdy by ze všeho nejvíc potřebovala oporu. Blanka si nyní prochází další hodně těžkou zkouškou. Snaží se vyléčit ze závislosti na alkoholu, ale je to mnohem náročnější, než si kdy dokázala představit. Má co dělat sama se sebou, ovšem Adam jí bohužel nakládá ještě víc. Kvůli strachu, jenž o ni má, ji už nešetří. Natvrdo jí vmete do obličeje zraňující pravdy, odmítá se nadále v čemkoliv přizpůsobit… Kdo se překvapivě pokusí promluvit Adamovi do duše?    

Velké změny v hospodě

Každý štamgast potvrdí, že jakmile se změní majitel hospody, je důvod k obavám. Málokdy se stane, že by pro stálé hosty zůstalo vše při starém, nebo se to naopak změnilo k lepšímu. Iluzi si nedělají ani štamgasti z bývalé Květiny hospody. Všichni teď napjatě čekají, jak se vlády nad jejich oblíbeným lokálem chopí nová majitelka. Nezbývá jim, než napjatě čekat jaká vlastně je a jaké má plány s hospodou a penzionem. Kdo se s ní seznámí mezi prvními a jaký dojem si z tohoto setkání odnese?

Zdroje informací: TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články