Erdogan Atalay alias Semir Gerkhan slaví 55: Svatbu s milovanou Katjou zrušil kvůli horoskopu

V roce 2017 se oženil s Katjou Ohneck a zdá se, že v ní našel životní lásku.
Zdroj: Wikimedia Commons/9EkieraM1, CC BY-SA 3.0
Erdogan Atalay je německý herec, scenárista a producent.Nejvíce se proslavil učinkováním v seriálu Kobra 11.V Kobře 11 strávil Erdogan Atalay pěknou řádku let. Nakonec se stal i jejím producentem. Celkem se natočilo 378 dílů Kobry 11.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herec Erdogan Atalay ze seriálu Kobra 11 dnes slaví pětapadesáté narozeniny. Jak vypadal jeho seriálový odchod do důchodu? A jak se mu daří v osobním životě? Překonala již jeho žena strach z temných sil?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 09. 2021 11:00

Erdogan Atalay se narodil 22. září 1966 v Hannoveru. Je to německý herec, scenárista a producent. Do paměti televizních diváků se nesmazatelně zapsal rolí vrchního komisaře Semira Gerkhana v akčním seriálu Kobra 11, který můžete sledovat každý všední den odpoledne na Nova Action.

Konec fenoménu Kobra 11

Seriál Kobra 11 se stal skutečným fenoménem. Bylo natočeno 378 dílů, které se vysílaly ve sto dvaceti zemích světa. Každý díl vyšel v přepočtu přibližně na dvacet pět milionů korun. Děj byl totiž plný autonehod a explozí. Sám Erdogan se poprvé v Kobře objevil ve třetí epizodě a z obrazovek pak nezmizel na dlouhých 25 let.

Těsně před odvysíláním posledního dílu natočil herec pro své fanoušky dojemný vzkaz: „Děkuji všem za podporu během neuvěřitelných pětadvaceti let, kdy vznikal seriál Kobra 11. Uvidíme se, jak jen to bude možné.” Seriál měl původně skončit již dříve, Atalay se však stal jeho producentem, udržoval ho při životě během následujících let.

Strach z temných sil

Erdogan Atalay se v roce 2017 oženil s Katjou Ohneck. Obřad nejprve proběhl na exotických Maledivách, avšak pouze symbolicky. K právoplatnému sňatku mělo dojít v létě v Německu. Původně naplánovaný termín se však zrušil. Proč? Kvůli horoskopu. Jak uvedl deník Blesk, datum 7. 7. 2017 nemělo přinést páru štěstí.

„Astrolog mi řekl, že nejde o vhodný termín pro svatbu. Nejsem pověrčivá, ale na takové věci, jako je postavení hvězd, mi záleží,” nechala se slyšet Katja. Erdogan měl prý kvůli tomu údajně prskat, pak ale své budoucí kývl na změnu termínu. Prý jí splní vše, co jí na očích vidí.

Nejstarší dcera Erdogana Atalaye se potatila

Erdoganova nejstarší dcera Amira Pauleta Melisanda se jednoznačně potatila. Jejich vzájemnou podobu nelze popřít. Zda bude kráčet v otcových šlépějích zatím není jasné. Mihla se již v několika filmech a vidět jsme ji mohli i v Kobře 11. Stále je ale ještě ve hře kariéra modelky. Ať už se rozhodne jakkoli, Erdogan ji určitě podpoří. Mají mít spolu opravdu pěkný vztah.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Erdogan Atalay 

TVnoviny.sk: Definitívny koniec Kobry 11 po 25 rokoch: Emotívne slová Semira na rozlúčku 

TV Nova: Kobra 11 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články