Hvězda filmu Fešák Hubert Ulla Keslerová: točila italské horory a v soukromí přišla o syna

Fešák Hubert
Zdroj: se souhlasem České televize
Natáčelo se na Žižkově, v Karlíně či Rudolfinu.Ve filmu si měl zahrát i Jiří Sovák. Kvůli autonehodě svého syna však nebyl schopen tuto nabídku přijmout.Karel Heřmánek chtěl zažít nějakou pořádnou akci. Tak jej Pavel Zedníček vzal ke strýci na Moravu. Slivovice tekla proudem. Pak chtěl, již notně opilý, vykonat na veřejnosti potřebu. V tom jej ale spatřil horlivý policista a bacil nebohého herce obuškem po hlavě.Manžel Ully Keslerové, Petr Hapka, složil k tomuto filmu hudbu.+ 1 fotka

Herečka Ulla Keslerová je po všech stránkách zajímavá osobnost. Během natáčení Fešáka Huberta doháněla svého partnera Petra Hapku k šílenství. Známou se stala díky brutálním filmům z italské produkce. A v soukromí se musela vyrovnat se ztrátou syna.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 07. 2020 16:00

Fešák Hubert je klasický žižkovský frajer. S typickým šarmem si vyřizuje účty s policistou Mourkem, který ho chce za každou cenu vsadit za mříže. Hubert však dokáže prokouknout jakoukoli past, a navíc z Mourka udělá pěkného hlupáka, který zatkne zcela nevinné osoby.

Na film Fešák Hubert se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max

Záchvaty žárlivosti

Film Fešák Hubert byl na Petra Hapku už moc. Nerozdýchal ho. Nedokázal totiž překousnout, že v něm jeho partnerka Ulla Keslerová ukáže pozadí. “Rozhodl se, že bude spát raději na gauči,” objasnila herečka. “Neměla jsem mu to za zlé. Měla jsem totiž jiné starosti. Během natáčení oné postelové scény jsem ztratila safírové náušnice, a to byl teprve průser. Našla jsem je až po dvou hodinách,” řekla.

Kariéra v Itálii

Ulla měla všechny předpoklady k tomu, aby se z ní stala velká filmová hvězda: krásu a ctižádostivost. V roce 1968 dostala nabídku, která se neodmítá. Italové jí nabízeli zářnou kariéru modelky a herečky. Rozhodla se ji využít na sto procent. Dokonce se odstěhovala do Itálie. Jedna role střídala druhou. Žánrově se pohybovala od brutálních hororů až po erotické filmy, kde se neváhala svléknout.

Obrovská tragédie

S Petrem Hapkou se poznala na jednom večírku, byla to láska na první pohled. Svatba byla jen otázkou času a s Itálií byl nadobro konec. Vlastně to ani nevadilo, Hapka jí začal dohazovat vlastní kšefty.

V manželství to ale začalo po čase skřípat, Hapka coby bohém a umělec potřeboval k životu svobodu a společnost jiných žen. Ulla to nehodlala tolerovat. Když však zjistili, že čekají dítě, všechny hádky šly stranou. Stala se však nepředstavitelná tragédie. Chlapeček po několika minutách po porodu zemřel.

Byla mu oporou i ve smrti

Tato smutná událost sice oba sblížila, Keslerová podruhé otěhotněla a narodila se jí holčička Petra. Hapka se tak nechal ukolébat tím, že je zase vše v pořádku, a zabředl do starých kolejí. To už jeho manželka nevydržela a odstěhovala se zpět, i se svou dcerou, do Itálie.

Na svého manžela však nedokázala nikdy zapomenout a byla mu oporou i v posledních chvílích jeho života. Vše mu odpustila a snesla i to, že ji ke konci Hapka ani nepoznal. “Jsem ráda, že žiji mimo hlavní dění. Soustředím se jen na to, aby Petra prorazila ve zpěvu,” dodala herečka.

Na zajímavosti z natáčení a fotografie se podívejte zde:

Zdroj textu: expres.cz, čsfd, Aha!, celebwiki.cz

Zdroj fotek: Prima Max

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články