Komedie Nestyda: Tajemství odhalených scén krásné Vicy Kerekes. Svlékli ji hned první den

Komedie Nestyda: Tajemství odhalených scén krásné Vicy Kerekes. Svlékli ji hned první den
Zdroj: se souhlasem TV Prima
Jak se bývalý moderátor počasí a čerstvě rozvedený muž vyrovná se životem svobodného mládence, který musí navíc bojovat s krizí středního věku? Snímek Nestyda z roku 2008 naznačuje jednu z možných cest.
Režisér Hřebejk měl o začátku jasno. Oskara musí hrát Jiří Macháček.
Vicu Kerekes čekaly ve filmu pěkně žhavé scény, jednu si střihla hned první den na natáčení.Své vnady ukázala hned několikrát.+ 3 fotky+ 4 fotky

Než padla poslední klapka komedie Nestyda, musela herečka Vica Kerekes hodně zatínat zuby. Vždyť hned první natáčecí den ji čekala pěkně odvážná scéna s Jiřím Macháčkem.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 07. 03. 2021 10:30

Oskar je moderátor počasí. Je mu už čtyřicet a nekonečnými zálety se snaží oddálit nevyhnutelnou krizi středního věku a problémy v manželství, které se budou muset začít někdy řešit. Když ale kvůli flirtu záměrně změní předpověď počasí, zůstane bez práce i manželky. Jak bude vypadat jeho nový život? Na film Nestyda z roku 2008 se můžete podívat dnes ve 20:15 na TV Prima.

První den a hned naostro

Do úzkého výběru na roli, která Oskarovi v podání Jiřího Macháčky zamotá hlavu, se dostaly pouze dvě slovenské herečky - Tatiana Pauhofová a Vica Kerekes. „Na castingu jsem si vymyslela jednu etudu, která se režisérovi zalíbila natolik, že si vybral mne,” vzpomíná Kerekes. To ale ještě patrně nevěděla, co na ni čeká. Hned první natáčecí den ji čekala velmi žhavá scéna s Jiřím Macháčkem.

A co víc, na natáčení přijela z Maďarska a z celého štábu znala jenom Jana Hřebejka. „Možná si mne vybrali i proto, že jsem byla v té době neznámá herečka. Řekli si: ta s tím nebude mít problém. Ale nedělám si iluze, herec je herec a musí prostě pracovat i se svým tělem,” vysvětlila rodačka ze slovenského Fiľakova.

Jasná volba

U moderátora počasí Oskara měl Jan Hřebejk jasno od samotného začátku. Nechtěl nikoho jiného než Jiřího Macháčka. Ten toho využil a nabídku přijal pod podmínkou, že se bude moci částečně podílet na konečné podobě scénáře. Dostal svolení a prý do něj přidal své osobní prožitky. „Snažili jsme se vyprávět o manželství a sexu svým způsobem vesele. S nadhledem a nadsázkou,” uvedl herec pro TV Prima.

Výdělečný nos a zklamaný Karel Gott

Herečka Simona Babčáková se do filmu dostala díky svému výraznému nosu. Právě kvůli němu ji v příběhu po sedmi letech manželství Oskar opustí. Jednoho dne mu začne vadit a spustí tak dlouho potlačovanou krizi. „Jen doufám, že se to nestane pravidlem. Myslím totiž, že mám i jiné kvality,” svěřila se Babčáková.

Malou roličku si střihl i Karel Gott Když však zjistil, že má pronést pouze jedinou větu, nedokázal zakrýt zklamání. Přesto to na jeho výkonu nebylo nijak znát. Mistr to zahrál skvěle, jako tomu ostatně u něj bylo zvykem.

Zdroje informací:

TV Prima: Nestyda

TV Nova: Nestyda Jiří Macháček: Došlo k milostnému vzplanutí i mimo plac? A kdo si ve filmu zahrál sám sebe?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články