Soňa (38): Hypnóza mi zničila kariéru i manželství. Nemohu se z toho vzpamatovat

žena, hypnóza
Zdroj: Freepik.com

Soňa se nechala vyhecovat kamarádkou k hypnóze. Chtěla jí dokázat, že na ni nic takového působit nebude. To se ale spletla, hypnóza zabrala a Soně se začaly dít divné věci. Co zapříčinilo, že přišla o práci i o muže?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 11. 2020 17:00

Na rovinu se přiznávám k tomu, že nevěřím na žádné nadpřirozené jevy, duchy a tak dále. Nikdy mě zkrátka nezajímaly věci, které se vymykaly běžnému lidskému chápání. Moje nejlepší kamarádka mě chtěla přesvědčit, jak krutě se mýlím.

Kamarádka mě vyhecovala

Jednou mě má kamarádka hádkou vyloženě vyhecovala k tomu, abych se nechala zhypnotizovat, protože to byla jedna z mnoha věcí, kterým jsem nevěřila. A pokud bych něco takového připustila, tak jen s tím, že hypnóze podlehne jen ovlivnitelný a slabý jedinec. Zkrátka jsem si stála za tím, že na mě nic takového mít účinek nebude.

Domluvila mi tedy schůzku s člověkem, který mě měl přivést do změněného stavu vědomí. Už jak to říkala, cukaly mi koutky. Abych ji přesvědčila, jak moc se mýlí, rozhodla jsem se seanci (tak tomu říkala) podstoupit. Těšila jsem se, až se kamarádce vysměji, že to nefunguje.

Hypnotizér na mě působil opravdu věrohodně. Jeho pohled byl tak pronikavý, až jsem se přistihla, jak tím svým uhýbám. Měla jsem skoro pocit, že do mě vidí. Muž na mě začal mluvit klidným a vyrovnaným hlasem, cítila jsem, že se mi chce velmi spát. Neubránila jsem se tomu.

Hypnóza se povedla

Jak dlouho jsem byla mimo, to říct nedovedu. Každopádně, když jsem se probrala, musela jsem chvíli přemýšlet, kde jsem a co tam dělám. Velmi zvláštní stav. Musela jsem dát kamarádce za pravdu, protože hypnóza se skutečně zdařila, a to se nepovažuji za člověka, který je snadno ovlivnitelný.

Už druhý den v práci přišly problémy. Pracuji v týmu devíti lidí. Naše šéfová je nesnesitelná a zlá ženská. Každý se jí bojí. Nikdo nenašel odvahu jí poslat do háje a říct, co nám vadí a jak se k nám chová. Odhodlala jsem se až já. Po pěti letech, co jsem pod ní pracovala. Kritizovala moji práci a já se do ní velmi zhurta pustila.

Lítala ze mě slova, která jsem ani říkat nechtěla. Mluvil ze mě někdo jiný, ale používal k tomu moje myšlenky. Šéfová jen stála a nevěřila vlastním uším. Pro ostrá slova jsem nešla daleko. Okamžitě si mě vzala k sobě do kanceláře. Nechtěla nic slyšet, jen mi dala podepsat výpověď. Sama jsem byla v šoku z toho, co jsem to vlastně udělala.

Přišla jsem o všechno

Kolegové mi pak psali zprávy, že jsem hrdinka. Já jsem to tak necítila, ze dne na den jsem přišla o práci. Jenže tím to neskončilo. Doma se mě manžel ptal, co se stalo. I s ním jsem šla do velmi prudké hádky. Za těch dvanáct let jsem mu snad nikdy neřekla nadávku. V tu chvíli jsem ho pojmenovala velmi nepěkně. A navíc jsem ho požádala, aby odešel a už se nevracel.

Jenže jsem to nebyla skutečná já, kdo mluvil. Teď už to nebyly ani moje myšlenky. Někdo mluvil skrze mě. Nemohla jsem v ten moment vůbec nic dělat. Manžel si začal balit věci a odcházel. Když už konečně mohlo promluvit mé skutečné JÁ, byl pryč. Skácela jsem k zemi, co se to děje.

Volala jsem kamarádce, abych se jí zeptala, co se na seanci vlastně stalo. Smála se mi do telefonu, že to mám za to, že se mi stále tolik dařilo a ona tomu musela jen přihlížet. Hypnotizér dostal pokyn, jaké posthypnotické příkazy mi má dát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články