Napínavý týden v Ulici: Luděk vystartuje po Blance, narazí ovšem na Evžena

Napínavý týden v Ulici: Luděk vystartuje po Blance, narazí ovšem na Evžena
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Luděk trousí lži o tom, jak to bylo mezi ním a Blankou. Aby toho nebylo málo, jde si s ní ještě něco vyříkat. Naštěstí je u toho Evžen......který se o Blanku postará.Pro Luďka to nedopadne dobře.Povede se Luďkovi vylhat i z této situace?+ 6 fotek+ 7 fotek

V seriálu Ulice se tento týden odehraje několik zásadních událostí. Luděk si chce něco vyříkat s Blankou, ale naštěstí je u toho Evžen. Zamilovaný Jakub začne Karle komplikovat život a zatáhne do toho i její blízké. A v pátek dojde na setkání Magdy a Mirkovy mámy.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 09. 05. 2022 13:10

Luděk pořád nedokáže přijmout fakt, že s ním Blanka skončila. Dělá ze sebe oběť jejích nálad a hází na ni špínu, kudy chodí. Svůj podíl viny na rozpadu vztahu nepřipouští ani omylem. Proto ho šokuje, když mu Marie prozradí, že ví o tom, jak znásilnil Blanku. Bouchnou v něm saze a jde si to s Blankou vyřídit. Jak toto setkání dopadne a kdo skončí na pohotovosti? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice na TV Nova již dnes od 18:25.

Úterý v Ulici

Karla se pohybuje na ostří nože. Rozhodla se sice ukončit vztah s Jakubem, aby neztratila rodinu, ale zamilovaný mladík se nenechá jen tak odsunout. Tak moc se s ní chce vidět, až do toho zatáhne i její blízké. A ti vůbec netuší, o co mu jde. Jak to celé vnímá Karla, které Jakub i přes to všechno není lhostejný?  

Středa v Ulici

I když by člověk měl být s přibývajícím věkem zkušenější a odvážnější, ne vždy to platí. Doby, kdy se Lumír nebál a šel by přímo za ženou, kterou chce sbalit, jsou dávno pryč. Teď má strach, aby něco nezkazil. Ale právě kvůli tomuto přístupu se mu nic nedaří. Rozhodne se uspořádat oslavu a doufá, že stráví chvilku o samotě se svou vyvolenou. Jenže to nedopadne dobře. Co se Lumírovi pokazí tentokrát? A kdo za tím bude stát?

Čtvrtek v Ulici

Gábina a Šíma si slíbili, že si nebudou lhát. Hezké předsevzetí, které ale někdy nemusí dopadnout dobře. Teď se octnou v situaci, kdy se pravda nehodí ani jednomu z nich. Obávají se totiž, jak by jejich tajemství vzal ten druhý. Ve čtvrtek uvidíme, proč se bojí některé věci říct na rovinu. Co před sebou tají Gábina a Šíma?

Pátek v Ulici

I když děti vyrostou a jsou z nich dospělí lidé, rodiče někdy mají snahu plést se jim do vztahů. Domnívají se, že mají dostatek zkušeností, aby jim se vším mohli pomoct. Ne vždy to ale je ku prospěchu věci. Řeč je o Mirkovi, jehož maminka zajde za Magdou, aby si otevřeně promluvily o všem, co se událo v posledních týdnech. Co jí Magda prozradí? A jak to přijme Mirkova máma?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články