Nicola Coughlan z Bridgertonových: Tajemství jejího mladého vzhledu tkví v pravidelném pití alkoholu

Nicola Coughlan z Bridgertonových: Tajemství jejího mladého vzhledu tkví v pravidelném pití alkoholu
Zdroj: se souhlasem Netflix
Herečka Nicola Coughlan se narodila 9. ledna 1987 v irském Galwayi.Kromě hitu Bridgertonovi jsme ji mohli také vidět v šíleném komediálním seriálu Holky z Derry.Nicola má veselou povahu a ráda se angažuje v různých společenských akcích.
Na svém Instagramu také pravidelně zveřejňuje důležité informace, třeba o HIV či hnutí Black Lives Matter.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Irskou herečku Nicolu Coughlan zná díky postavě Penelope z megahitu Bridgertonovi doslova každý. Už předtím se ale stihla do povědomí diváků zapsat rolí ztřeštěné a věčně nervózní středoškolačky v komediálním seriálu Holky z Derry. Je stejně bláznivá i v soukromí?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 04. 2021 15:30

Nicola se narodila v irském Galwayi 9. ledna 1987. „Jsem stoprocentní galwayská holka. Někdy si kvůli tomu dělám z lidí legraci a říkám jim, že písnička Galway Girl od Eda Sheerana je ve skutečnosti o mně. Někteří mi to uvěřili. To se pak zase začnu cítit trošku trapně,” prozradila se smíchem.

Kromě herecké školy v Birminghamu navštěvovala také Irskou národní univerzitu v jejím rodném Galwayi, kde se přihlásila na anglické a světové dějiny.

Věčné mládí v Bridgertonových

Přestože má Nicola v Bridgertonových zrzavé vlasy, ve skutečnosti je blondýna. „Neuvědomila jsem si, že diváci seriálu byli přesvědčeni o tom, že to byly mé skutečné vlasy,” uvedla herečka na svém instagramovém účtu. Muselo mne to hodně změnit. Jednou jsem se na place objevila bez paruky a hned mi náš řidič položil otázku, zda je to můj první den v práci. Vůbec mne nepoznal.” 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

Ať už s parukou, nebo bez, je nutno uznat, že vypadá opravdu mladě. Důkazem toho je třeba role v komediálním seriálu Holky z Derry, kde si střihla bláznivou puberťačku. Jaký je její recept na mladistvý vzhled? Mám to po mámě, taky vypadala mladší, než ve skutečnosti byla. Takže za prvé geny a za druhé alkohol. Miluji prosecco. A jak je známo, alkohol je konzervant. Takže asi kvůli tomu.”

Aktivistka Nicola

Když se poprvé setkala se scenáristkou seriálu Bridgertonovi Shondou Rhimes, dostalo ji to. „Držela jsem ji za ruce stejně divným způsobem, jak to dělá Oprah. Ještě nikdy v životě jsem nic takového neudělala. Vnitřní hlas mi říkal, že bych ji měla už konečně pustit, nebo to začne působit divně, nemohla jsem se k tomu ale donutit. Shonda to ale vzala dobře. Byla moc milá,” zavzpomínala Nicola.

Že je svá a osobitá dokázala herečka i angažováním se v různých protestech a společenských akcích. V roce 2015 sbírala podpisy na podporu manželství osob stejného pohlaví. O tři roky později se zúčastnila pochodu na podporu práv žen na potrat. Na jejím instagramovém účtu ale najdeme také vše o hnutí Black Lives Matter či důležité informace o HIV. Nesouhlasí také s tím, že některé herečky nedostávají role kvůli své postavě. Vyzývám všechny kritiky, aby se místo na mou postavu soustředili raději na herecký výkon,” řekla důrazně.

Zdroje informací:

Netflix: Brtidgertonovi

People.com: Everything You Need to Know About Bridgerton’s Breakout Star, Nicola Coughlan

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články