Nová láska v Ulici nabírá na obrátkách. Jak se bude vyvíjet vztah Báry a Františka?

Franta i Bára si zaslouží štěstí
Zdroj: TV Nova
Láska Františka a Báry je na samém romantickém začátku. Oba mají za sebou těžké chvíle a teď se zdá, že nacházejí klid a porozumění. Jak se bude jejich vztah vyvíjet dál? Franta žije v bytě a Bárou a Janou, ale k Báře má blízko od prvního dneDostane František od Báry šanci? Romantické rande zmůže hodně+ 1 fotka+ 2 fotky

Bára a František jsou sympatické postavy nekonečného seriálu Ulice. Tito dva mladí lidé k sobě poměrně dlouho hledali cestu, ale teď už se zdá, že ji našli. Jak se ale bude jejich začínající vztah vyvíjet dál a co vlastně mají oba dva už za sebou?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 13. 01. 2021 12:00

Ani jeden z nich to neměl v životě jednoduché. Mají za sebou složitá období a každý si nese jiné zkušenosti, bolesti a obavy. Jak to ale vypadá, oba mají stejné pocity – jsou si sympatičtí, a to by mohl být dobrý základ pro budoucí vztah. Bára sice už Frantovo tajemství zná, ale on pořád ještě neví, proč se Bára chová tak plaše. Jak to může dopadnout?

Těžké Frantovy začátky

František prožil nejprve složitou část dětství, kdy jako syn Zuzany, která propadla drogám, strávil několik let v dětském domově. Měl ale štěstí, když se o něj začal zajímat Zuzanin známý z mládí – Bedřich Liška. Ten se o něj nakonec také s Aničkou postaral, a tak mohl Franta vyrůstat v milující rodině, o jaké se mnohým dětem nemůže ani zdát.

Zvrat přišel na střední škole

Na střední škole ale přišel zvrat. František se zamilovat do Skyler, Holanďanky, která do Čech přijela na výměnný pobyt právě k Liškovým. Netrvalo to dlouho a jejich vztah nezůstal bez následků. Skyler – stejně jako Franta ještě studentka, i když trochu starší – čekala dítě. Franta se k jejímu těhotenství postavil chlapsky, a po narození malého Christianka se za nimi dokonce odstěhoval do Holandska. Skyler ale nebyla ta pravá dívka pro klasické partnerství. I když nerad, vrátil se proto Franta po čase do Čech, ale Christianka pořád vídá, pokud je k tomu příležitost.

Bářiny problémy

Ani Bára nemá duši bez šrámu. I když celé dětství prožila na rozdíl od Franty ve vlastní milující rodině, později prožila krutou zkušenost – znásilnění, z něhož se dodnes tak docela nevzpamatovala. Z toho plyne také její obava z mužů, včetně Františka, který o tom zatím ale nemá ani tušení.

Zamilovaný Franta a jeho tajemství

Bára se Františkovi líbila od první chvíle, kdy se přistěhoval do studentského bytu, kde už dříve bydlela s kamarádkou Janou. Bára nejdřív viděla ve Františkovi nebezpečí, ale když vyslechla jeden z jeho hovorů s Christiankem, nemohlo ji napadnout, že mluví se synem, a považovala jeho hovor za debatu s přítelem, a tak Františka zařadila mezi homosexuály. Tím se jí vlastně ulevilo a přestala v něm vidět dalšího potenciálního násilníka.

Dá Bára šanci lásce?

O skutečném Frantově životě i o tom, že je otcem malého syna, se dozvěděla až později a nezdá se, že by jí ta informace vadila. Františkově zamilování dala postupně šanci a teď se zdá, že udělala dobře. Jak se ale Franta postaví k informaci o Bářině znásilnění a o blížícím se soudu s útočníkem Marešem? A podaří se mu přesvědčit ji, že nejsou všichni muži stejní?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články