Nová postava v Ulici: Amálce se vrací do života muž, na kterého už zapomněla

Nová postava v Ulici: Amálce se vrací do života muž, na kterého už zapomněla
Zdroj: se souhlasem TV Nova

V Ulici nastane menší zemětřesení. Jak moc „nebezpečná” jsou dávná přátelství? Říká se sice, že stará láska nerezaví, ale může se i dávné přátelství po letech proměnit v něco víc? Co se stane, když se Amálce vrátí do života muž, na kterého už dávno zapomněla?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 07. 04. 2021 09:30

Do života Amálky, ženy Vlasty Peška, se v tomto týdnu vrací dva známí z minulosti. Spolu s chatou, kterou zdědila po svém zesnulém bývalém manželovi, se jí vrací část života, na který si už pomalu ani nevzpomněla – sousedé, kteří zůstávají starým místům stále věrní. Amálka se tak setká nejen se Zdeňkem Kratochvílem v podání Karla Heřmánka, ale také s Karlem Chrpou, kterého si zahraje Miloslav Mejzlík. Toho patrně v ději uvidíme častěji. Jak to všechno bude dál?

Vlasta se bude divit...

Vlastislav Pešek odjel nečekaně do lázní, a tak bude po svém návratu určitě překvapený, co všechno se během jeho zdravotní dovolené doma stalo. Má se bát o Amálku? Navíc Karel Chrpa není jediným mužem, který se do jejího života po mnoha letech vrací. Jak se ukáže, se zděděnou chatou se Amálčin život možná změní víc, než by byla schopná si ještě před pár týdny sama připustit...

Amálčina stará známost

Miloslav Mejzlík, který se jako Karel Chrpa objevil v seriálu Ulice a v Amálčině životě absolutně bez varování, zatím netuší, jaký bude osud jeho postavy a jak moc zasáhne do života druhých. Prozatím se bude, jak sám herec prozradil, starat hlavně o nově získanou chatu Peškových, ale objevovat by se měl i přímo v jejich bytě.

Parta kamarádů v Ulici

„Účinkování v Ulici mě potěšilo, protože se vracím k účinkování do party mých kamarádů a mých známých a v této době jsou to vzácná setkání,“ prozradil Miloslav Mejzlík. Ačkoliv s Rudolfem Hrušínským se před kamerou ani na jevišti ještě nesetkal, s Danou Syslovou, která hraje Amálku, mají za sebou už mnoho divadelních rolí například v Městských divadlech pražských, ale i v rozhlasu.

Duchové v Národním divadle

Natáčení nekonečného seriálu, který se navíc na obrazovkách objevuje pětkrát týdně, je jistě časově velmi náročné. Ale to neznamená, že si herci neudělají čas i na jinou práci. Nezahálí ani Miloslav Mejzlík, který prozatím není jednou z hlavních postav seriálu. A tak stihl nastudovat v Národním divadle představení Duchové jsou taky jenom lidi. Kvůli covidu jej však diváci zatím neuvidí naživo, ale jen jako záznam. V době pandemie to ani jinak bohužel nejde. Na „skutečného” Miloslava Mejzlíka se po koronavirové pauze budeme moci dojít podívat do Studia Hrdinů.

Zdroje informací:

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články