Nový týden v Ulici: Lumíra navštíví krásná blondýna. Co všechno teď praskne?

Nový týden v Ulici: Lumíra navštíví krásná blondýna. Co všechno teď praskne?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Magda se pořád zmítá v milostném trojúhelníku a už jí to začíná hodně vadit.Je sice zasnoubená s Mirkem, ale v práci se každý den setkává s Prokopem, který jí také není lhostejný.Nedávno se provalilo, jak to má Lumír s randěním, a tak slíbil sekat latinu.Jenže teď Lumíra navštíví krásná blondýna. A to ještě není všechno...
+ 1 fotka+ 2 fotky

V nekonečném seriálu Ulice neustávají vztahové peripetie. Zatímco Blanka se snaží otevřít novou kapitolu svého života, Karla by se měla vrátit o krok zpátky. Kvůli románku s Jakubem totiž ohrožuje svou rodinu. A dojde také na následky Lumírova randění.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 11. 04. 2022 12:50

Pro oběti domácího násilí je jednou z nejtěžších věcí získat zpět sebevědomí a uvědomit si svou vlastní hodnotu. Blanka by ráda nechala dobu strávenou po Luďkově boku za sebou a vykročila k nové životní etapě. Jenže on se jen tak nevzdá a znovu se ji pokusí srazit na kolena. Ani ve snu by jej nenapadlo, že to dopadne úplně jinak a Blanka jeho útok hravě odrazí. Dokonce dojde k události, která Luďkovi nažene strach. Jak to nakonec dopadne? To uvidíte v seriálu Ulice, který vysílá TV Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Magda se pořád zmítá mezi dvěma muži, které miluje. S Mirkem je sice zasnoubená a plánují svatbu, ale lásku jí vyznal také Prokop. A ona se neumí rozhodnout k radikálnímu kroku, kterým by tuto situaci navždy vyřešila. I když se Magda neodváží říct Mirkovi pravdu, on už začíná tušit, že se něco děje. Možná to nakonec bude Mirek, kdo přijde s rozhodnutím, které všechno změní. Co se mu honí hlavou a jak na to zareaguje Magda?

Středa v Ulici

Bedřich si myslel, že po padesátce už se otcem znovu nestane. Jenže Alice nedávno začala toužit po miminku. Co teď? Bedřich ji má rád a nijak ji nechce ranit, a tak tajně doufá, že se tento sen Alici nesplní. Existuje něco, co by mu mohl dát naději, že se již otcem nestaneCo by mohl zhatit Alicino největší přání ? 

Čtvrtek v Ulici

Když se člověk zamiluje, ztratí hlavu a nevnímá, co se kolem něj děje. A je jedno, jestli se řítí do nějakých potíží. Karla kvůli Jakubovi riskuje svou až donedávna spokojenou a ničím a nikým nerušenou rodinu. Když se ji Mára rozhodne překvapit, najde ji i s Jakubem... Víc zatím prozrazovat nebudeme. Co se stane a jak to Karla odnese?

Pátek v Ulici

I když je jaro v plném proudu, Vilma Nyklová má chmurnou, zimní náladu. Zlobí se na Lumíra, který se v posledních dnech pustil do randění a doma si kvůli tomu leccos navymýšlel. A teď nejen že za Lumírem přijde na kafe krásná blondýnka, ale také doma jej večer navštíví jistá dáma. Co všechno se provalí tentokrát? Kdo a při čem je přistižen?

Zdroje informací:

TV Nova: seriál Ulice

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články