Velký rozbor ascendentů pro znamení Ryby: Skvělí matematici, manažeři i věčný boj se sebevědomím

Matky ve znamení Ryb by si měly dát pozor na to, aby nedělaly všechno za své děti. Mohou jim ukázat směr, ale pak už by to měly nechat na nich.
Zdroj: Pixabay

Citlivost Ryb se projevuje ve všech ascendentech. Zatímco v některých předurčuje úspěch, v jiných nekonečný vnitřní boj. Podívejte se na velký rozbor ascendentů pro znamení zvěrokruhu, které je vrbou pro své okolí a neumí se povznést nad problémy druhých.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Ryby?

Ascendent ve Vodnáři

Vodnář je pro Ryby v jasném protikladu. Pro člověka s tímto ascendentem tak není jednoduché pracovat se svými emocemi. Má v sobě vnitřní tenzi, se kterou se neumí vypořádat. Citlivost Ryb se tu často tluče s volnomyšlenkářským Vodnářem.

Ascendent v Rybách

Tady jde primárně o citlivost. Ryby s ascendentem v Rybách bývají skvělí psychologové, protože umějí skutečně naslouchat. Na druhé straně si neumějí problémy druhých nebrat osobně, a tak s každým klientem jeho situaci intenzivně prožívají. Stejně tak to mají se svými blízkými.

Ascendent v Beranu

Tvrdohlavost Berana zde trochu narušuje přirozenou empatii Ryb, takže lidé s tímto ascendentem neumějí svým pocitům dostatečně naslouchat. To vede k tomu, že mají sklon vybírat si špatné životní partnery a zároveň neumějí z nefunkčních vztahů odejít.

Ascendent v Býku

Z citlivých Ryb s ascendentem v Býku se stávají skvělí manažeři a vedoucí, kteří umějí perfektně řídit svůj tým. Dokážou zvládnout jakoukoliv konfliktní situaci, ale nikdy nejsou na rozdíl od znamení Býka agresivní. Ryby si z tohoto ascendentu berou zkrátka jen to, co je jim ku prospěchu.

Ascendent v Blížencích

Nikdy neustoupí ze svých cílů, ať jsou sebevíc nereálné. Zkrátka se kousnou a vše dokážou. Mají v sobě odvahu, která je za každé situace vede k ochraně slabších. Z Blíženců si berou zejména humor a touhu po společnosti, která Rybám jindy vlastní není.

Ascendent v Raku

Neumějí prohrávat, a tak svým pečlivým plánováním předem vyloučí neúspěch. Bývají úspěšní ve své práci a zakládají si na rodině. Raci mají často sklony k nevěře, s tímto ascendentem však Ryby prahnou po věrnosti, důvěře a naplněném životě. A většinou ho skutečně prožijí.

Ascendent ve Lvu

Ryby s tímto ascendentem bývají skvělými společníky, kteří nezkazí žádnou legraci. Často pořádají bujaré večírky, které mají úspěch. Mívají kolem sebe mnoho přátel, kterých si váží a klidně za ně nasadí krk. Nikdy své blízké nezradí.

Ascendent v Panně

Touží po blízkosti a naplněném partnerském vztahu. Důležité jsou pro ně obdiv a uznání. To plyne z často narušeného sebevědomí Ryb, které nedokážou ocenit samy sebe. Ascendent v Panně pomáhá naplnit potenciál Ryb a činí z těchto lidí úspěšné jedince.

Ascendent ve Vahách

Empatie a citlivost Ryb a k tomu nerozhodnost Vah, to vede k velkému vnitřnímu boji. Často jsou však vrbami pro své okolí, protože umějí opravdu dobře naslouchat. Ryby s tímto ascendentem bývají skvělými rodiči, kteří si důvěru svých dětí drží po celý život.

Ascendent ve Štíru

Tito lidé mají neuvěřitelný tah na branku a nikdy nic nevzdávají. Dalo by se říct, že jdou až přes mrtvoly. Mají však problém udržet si zdravý partnerský vztah a mnohdy jsou to oni, kdo ho činí toxickým. Co se však týče vzdělání a pracovní sféry, nemají konkurenci.

Ascendent ve Střelci

Úspěšní lidé, kteří se nebojí mluvit na veřejnosti a často získávají mnoho obdivovatelů. Typický šarm Střelce tu skvěle funguje s jemností Ryb. Jsou obdivováni pro svůj vztah k rodině. Zejména muži s tímto ascendentem bývají úžasnými otci.

Ascendent v Kozorohu

Mají skvělou fotografickou paměť a dokážou se na zkoušku naučit klidně za noc. Ve škole už od útlého věku vynikají a patří mezi premianty. Jsou skvělými vědci a mnohdy studují hned několik vysokých škol najednou. Jejich silnou stránkou je matematika, fyzika a chemie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články