Nové díly Ulice: Anežka a Čeněk mají průšvih kvůli lyžáku, dojde i na rvačku ve škole

Nové díly Ulice: Anežka a Čeněk mají průšvih kvůli lyžáku, dojde i na rvačku ve škole
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Anežka s Čendou to na lyžáku pořádně zavařili nejen sobě, ale i učitelům.Anežčina spolužačka Žofka začne po škole roznášet drby a něco i přibarví.Anežka je z drbů zoufalá a napjatá situace vyvrcholí velkou rvačkou ve škole.Do rvačky vstoupí ředitelka školy Landová. Jakou to bude mít dohru nejen pro Anežku s Čendou, ale také pro Magdu s Prokopem, kteří měli hlídat žáky na lyžáku?+ 3 fotky+ 4 fotky

Seriál Ulice žije událostmi z lyžařského výcviku. Anežka s Čendou čelí obvinění, že za zavřenými dveřmi pokoje dělali, co neměli. Lavinu drbů na škole už nejde zastavit a vše eskaluje rvačkou, do které vystoupí ředitelka Landová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 01. 2022 11:30

Po návratu z lyžáku se Anežka nestačí divit. Oleje do ohně přilévá její spolužačka Žofka, která začíná šířit pikantní drby o tom, co spolu s Čendou na pokoji prováděli. Zájem spolužáků ochotných poslouchat „zaručené informace", jí dělá dobře. Vrcholem všeho je potupa, o kterou se postarají kluci ze školy. Anežku to tak rozlítí, že se s nimi porve přímo před třídou. K bitce se přichomýtne nejen její brácha, ale také ředitelka Landová, která chce situaci okamžitě řešit… Jakou lavinu událostí to spustí? Na to se můžete v seriálu Ulice podívat už dnes od 18:25 na TV Nova.

S Ájou nepěkně zamává žárlivost

Máriovo časté vyprávění o Sáře znepokojuje Áju do té míry, že se rozhodne novou posilu v bistru omrknout a také jí dát jasně najevo, ke komu patří. Žárlivost ji zkrátka sevře do té míry, že se rozhodne s horkou hlavou jednat a hájit své území. Použít hodlá ženské zbraně i nenápadné intriky. Netuší ale, že nadělá víc škody než užitku a Mária se Sárou nachytá při něčem, co vidět vůbec nechtěla.

Zadlužená Vanda znovu v pasti

Vanda se opravdu snaží, aby si získala zpět máminu přízeň. Bohužel se to rozhodne udělat velmi nešťastným způsobem. A ve své naivitě si řekne o další peníze. Koho a o jaký obnos požádá?

Vanda by penězi ráda vyřešila svoji budoucnost, a také napravila všechno, co způsobila. Neuvědomuje si ale, že vztahům v rodině může její nezodpovědné chování spíše uškodit. Jaké bude mít toto jednání důsledky nejen pro Vandu?

Zdroje informací:

TV Nova: Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články