Nový týden v Ulici: Zamilovaný Lumír dostane nečekané pomocníky, Magdina svatba je v ohrožení

Nový týden v Ulici: Zamilovaný Lumír dostane nečekané pomocníky, Magdina svatba je v ohrožení
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mário chce Lumírovi pomoct s jeho potížemi v milostné oblasti. Vymyslí velkolepý plán......který ale možná nevypálí nejlépe.Kdekoliv se octne Skyler, hned na sebe strhne všechnu pozornost.Bára se pak cítí jako páté kolo u vozu. A možná začne pochybovat o tom, jestli to má Franta se Skyler opravdu vyřešené a jejich vztah je minulostí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Lumír si v seriálu Ulice prošel mnoha peripetiemi, ale v poslední době vrší jeden trapas za druhým. Mário s Tondou se mu pokusí pomoct, aby konečně získal lásku svého života. Magda to má spíše naopak a její svatba s Mirkem je v ohrožení. Překvapivě do toho vstoupí Prokop a pomůže situaci zachránit.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 02. 05. 2022 14:05

Vztah Alice a Bedřicha prošel v posledních týdnech velkou zkouškou. A i když se oba snaží nemyslet na to špatné, někdy stačí jen málo, a opět se otevírají ještě nezahojené rány. Má to nějaké řešení? Ani jeden z nich neví, jak se s tím vším vypořádat. A navíc se stane něco, co se neobejde bez následků a Alice je nucena sáhnout po radikálním řešení. Co to bude a jak se k tomu postaví Bedřich? To uvidíte již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Strach o nejbližší dokáže zamávat s každým. Rodina a přátelé se bojí o nemocnou Gábinu, navenek ovšem nic nepřiznají. Když dojde na lámání chleba, ukáže se, kdo dokáže být druhým oporou za všech okolností. Ale také to, kdo naopak věci ještě zhorší. Navíc mezi Radkem Mastným a Jirkou Hermanem dojde k dalším velkým konfliktům. Nezapomínají ale všichni tak trochu na to, že teď Gábina potřebuje ze všeho nejvíc klid a podporu? A jak je na tom vlastně ona sama?

Středa v Ulici

Dát milované osobě najevo své city je někdy nadlidský úkol. Lumír o tom ví docela hodně. Přestože si myslel, že u své vyvolené zabodoval, obvykle to dopadlo špatně. A z dobře promyšleného plánu se stal trapas. Pomocnou ruku mu podají Mário s Tondou Hložánkem, kteří už se na Lumírovo trápení nemohou dívat. Jejich plán je opravdu velkolepý a zasáhne prakticky každého v Ulici. Jak přispěchají Lumírovi na pomoc a co jim na to řekne on sám, když to pro něj vlastně bude překvapení? Ale hlavně, jak to vezme jeho vyvolená?

Čtvrtek  v Ulici

Bára se ocitla v zapeklité situaci. Ví, že Franta už to má se Skyler vyřešené a jediné, co je spojuje, je jejich syn. Skyler je ale ráda středem pozornosti a svou bezprostředností si okamžitě každého získá. V její společnosti si Bára najednou připadá tak trochu zbytečná. Opravdu by Skyler mohla narušit její vztah s Frantou? A jak se vlastně na návrat své bývalé lásky dívá Franta?

Pátek v Ulici

I když by měl být květen především o lásce, Magda to má spíše naopak a hrozně se trápí. Její svatba s Mirkem začíná být nejistá. Zatím o tom ví jen několik lidí, všichni ostatní se těší na tuto událost a berou ji jako hotovou věc. Situaci vyřeší člověk, od kterého by to zasvěcenci asi nečekali - Prokop. Ano, přesně ten muž, který Magdě zamotal hlavu a může za všechny peripetie, kterými si v posledních týdnech prošla. Jak to nakonec dopadne s Magdinou svatbou?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články