Tento týden v Ulici: Eva je na stopě Milošova průšvihu s penězi, Šimonovu oslavu s Valerií překazí maminka

Tento týden v Ulici: Eva je na stopě pravdě, Šimon připraví oslavu pro Valerii
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Rodina překvapí Máru narozeninovou oslavou.Dorazí i Karla, ale Mára z toho nemá moc velkou radost.Nebo toto překvapení dokáže mezi nimi ještě něco změnit?Firmě Miloše a Vítka se v posledních týdnech moc dobře nevede.+ 7 fotek+ 8 fotek

Seriál Ulice nabídne tento týden peripetie mladé lásky, nečekanou novinu i jedno velké odhalení. Jak dopadne Šimonovo narozeninové překvapení pro Valerii? A co řekne Eva Milošovi, když se domákne, jak je na tom ve skutečnosti jeho firma?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 27. 03. 2023 12:10

Šimon se už dlouho odhodlává říct Valerii, co k ní cítí. Nyní se mu k tomu naskytne skvělá příležitost. Pro svou vyvolenou připraví malé narozeninové překvapení. Jenže to naplánuje u mámy, která se naneštěstí vrátí dřív... Jak dopadne Šimonův trapas? A co mu na řekne táta? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Tony a Dominika si nemají na co stěžovat, milují se a užívají si společného života. Dominika navíc má pro svého milovaného muže jednu báječnou novinku. A ta ho tak vykolejí, že na chvíli přestane vnímat svět kolem sebe. Co se vlastně Tony dozví?

Středa v Ulici

Svérázný Miloš se před Evou snaží již delší dobu zatajit finanční problémy, do kterých spadla jeho firma. Nechce jí totiž zkazit dovolenou v Karibiku, na kterou se Eva už dlouho těší. Jenže Miloš je totálně bez peněz. Eva nyní začne něco tušit a pustí se do pátrání. Co všechno zjistí? A jakou roli v tom sehraje Milošův obchodní společník Vítek?

Čtvrtek v Ulici

Martina by byla ráda, kdyby se to mezi ní, Vendulou a ostatními urovnalo. Připraví kolaudační mejdan a všechny pozve. Ale i když to myslela dobře, nakonec to dopadne trochu jinak. Martina si nedá pozor na pusu a řekne něco, co by se dalo pochopit různými způsoby. Jak dopadne párty u Martiny? A co všechno vypluje na povrch?

Pátek v Ulici

Prokop je fajn chlap, který rád pomáhá ostatním. Jenže je možná až příliš racionální, proto jeho snaha ne vždy padne na úrodnou půdu. A navíc má poměrně výbušnou povahu, kterou shodou okolností disponuje také Magda. Jejich soužití kvůli tomu není jednoduché. A teď Prokop narazí nejen u Magdy, u které hledá pochopení a oporu, protože vlastně bojuje i za ni. Co se vlastně mezi nimi stane?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články