Tento týden v Ulici: Lexík chce mít Lumíra jen pro sebe, Prokopa zaskočí zpráva z nemocnice

Tento týden v Ulici: Lexík by rád měl tátu jen pro sebe, Prokopův otec skončí v nemocnici
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Van Ruyterovi si o své dceři Skyler nedělají žádné iluze už nějaký ten pátek. A řeknou to i Františkovi. Zlobili se na ni, když mu před lety dala kopačky.Skyleřin táta Jean Claude Van Ruyter v podání Thomase Zielinskiho.Skyleřinu maminku Justin Van Ruyter si zahrála Amy Huck.Povede se Skyler někdy změnit svou bláznivou povahu?+ 7 fotek+ 8 fotek

Narozeninová oslava pro Lexíka se moc nepovedla a on od té doby přestal mít Kateřinu rád. Povede se Lumírovi něco s tím udělat? V Ulici dojde také na jednu nečekanou návštěvu, která Vítka pořádně rozhodí.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 12. 09. 2022 10:45

Zvyknout si na nové prostředí není jednoduché ani pro dospělé. Šimon je teď "nováčkem" ve škole, a tak hned přitahuje pozornost okolí. I když o to vlastně vůbec nestojí. Nejde o pozornost, která by mu byla milá, neboť si jej vyhlédnou dva starší kluci, kteří si myslí, že mají všechno pod palcem. Co se přihodí Šimonovi? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který televize Nova vysílá každý všední den od 18:25.

Úterý v Ulici

Prokop je od začátku školního roku v jednom kole, prakticky na nic jiného nemá čas. Pak se ale dozví, že jeho otec je po operaci a leží v nemocnici. To mu rázem změní život a škola musí jít stranou. Co se stalo s Prokopovým otcem? A kdo pro něj bude v těchto těžkých chvílích největší oporou?

Středa v Ulici

Nečekané návštěvy často nikoho moc nenadchnou. Vítek dokáže být tolerantní, ale tato návštěva překračuje všechny meze. Ve středu zjistíme, kdo je tou tajemnou osobou, kterou se Vítek rozhodne rázně vyprovodit ze svého bytu. Jenže to nebude tak jednoduché a možná bude nutné zavolat i záchranku...

Čtvrtek v Ulici

Jako kdyby toho Karla v posledních měsících nezažila dost, teď ještě čelí nepříjemným dotazům ohledně Jakuba a jeho pokusu o sebevraždu. Karla se dostává pod tlak v práci i doma a je otázkou, jestli to ustojí. Co bude pro ni tou poslední kapkou a proč jí nakonec povolí nervy? A jak to všechno vlastně přijme její okolí?

Pátek v Ulici

Lumír je do Kateřiny opravdu zamilovaný a nic na tom nezmění ani to, že ji jeho maminka Vilma Nyklová nemá ráda. A aby toho nebylo málo, Lumíra si teď hlídá i syn Lexík, který Kateřinu v posledních týdnech už vnímá trochu jinak. Od nepovedené narozeninové oslavy se toho hodně změnilo. Co si o tom všem vlastně myslí sama Kateřina? Nezačne náhodou uvažovat o něčem, co by Lumírovi zlomilo srdce?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články