Tento týden v Ulici: Luděk dohodí Adamovi životní šanci, musí si však vybrat mezi láskou a kariérou

Tento týden v Ulici: Adam stojí na životní křižovatce, dá přednost kariéře, nebo lásce?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Karla a Mára se rozhodnou absolvovat terapii. Setkání s mimořádně klidným a zkušeným terapeutem Janem Reindlem je ale tak trochu zaskočí.V roli terapeuta Jana Reindla se objeví Jan Slovák, který je dlouholetým členem divadla Sklep.Luděk nabídne Adamovi příležitost, která se už nemusí opakovat.+ 8 fotek+ 9 fotek

V seriálu Ulice tento týden nebude nouze o překvapení. Adama zaskočí nabídka, která rozhodne o jeho budoucnosti. Gábinu navštíví novinář Tomášek a čmuchá další kauzu. No a setkání Báry s Františkem a Skyler také bude mít překvapivou dohru.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 20. 02. 2023 12:45

Karla a Mára pomohou Evě Knoblochové, která potřebuje hlídání pro svého syna Miloška. Jenže klukovi se udělá zle a večer už má teplotu také Vojta. To vše se odehraje den před důležitou schůzkou, kterou chtějí za každou cenu utajit před Márovými rodiči. Na to, jak to všechno dopadne, se můžete podívat v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Do Magdiny třídy přestoupí dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, sympaťáci, kteří rozhodně nemají problém zapadnout. Také holkám se kluci moc líbí. Kdo jim pomůže zorientovat se ve škole? A čím bratři okamžitě zaujmou celou třídu?

Středa v Ulici

Adam má v poslední době o čem přemýšlet. Luděk mu dohodil příležitost, která se už nemusí opakovat. Přesto to Adamovi přidělává vrásky. Musí si totiž vybrat mezi vztahem a budoucí lékařskou kariérou. Jak se nakonec rozhodne? A jak to přijme jeho okolí?

Čtvrtek v Ulici

Bára se před několika týdny rozešla s Františkem. Zjistila totiž, že jí byl nevěrný se Skyler, matkou svého syna Chrise. Jenže místo toho, aby Skyler byla ráda, že má Františka konečně pro sebe, dává Báře najevo, co si o ní myslí. A vyhrocuje celou situaci. Bára se sice snaží ovládat, jenže někdy prostě neudrží nervy na uzdě. Když náhodou narazí v Coolně na Skyler s Františkem, znovu se něco semele. Jaké to bude mít následky?

Pátek v Ulici

I když už se zdálo, že to, co Šimon provedl ve škole na podzim, je dávno zapomenuté, novinář Tomášek se opět objevuje na scéně. Navštíví Gábinu v salonu a nejde o náhodu. Tomášek je na stopě další velké kauze. Bude i tentokrát znepříjemňovat život Gábině a Jirkovi? A o co mu vlastně jde?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články