Tento týden v Ulici: Mára si našel mladou náhradu za Karlu, Magdě se do života vrací první velká láska

Nový týden v Ulici: Mára má novou holku, kolem Magdy se znovu motá Eddie
Zdroj: se souhlasem TV Nova

Nekonečný seriál Ulice začíná svou 19. sezonu. A bude se na co koukat. Zatímco Karla doufá, že to s Márou ještě není ztracené, on už si našel novou partnerku. A nezahálela ani Magda, ta svého ex Eddieho přivítala nejen ve škole, ale také u sebe doma. A Prokopa tím hodně zaskočila...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 14. 08. 2023 07:30

Karlu a Máru čeká rozvodové stání. Karla stále doufá, že se vrátí k sobě. Netuší však, že Mára je už někde jinde. V Coolně se totiž objeví jeho nová známá Sylva, která rozhodně není pouhou kamarádkou… Jak to všechno dopadne? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Návrat bývalého partnera je vždy trochu složitý. Eddie si to k Magdě namíří rovnou z letiště. Ona s ním totiž počítá nejen jako s novou posilou učitelského sboru. Když Prokop narazí na Eddieho u Magdy zrovna v době, kdy měla být sama doma, v hlavě se mu začne rojit spousta otázek. Jak proběhne seznámení Prokopa a Eddieho? A jak to vlastně spolu nyní mají Magda a Prokop?

Středa v Ulici

Lumír, Lexík, Mário a Pavel si vyrazili na pánskou zálesáckou výpravu. Zatímco Lexika žene jeho dobrodružná povaha vpřed, chlapi si raději užívají veget bez žen. Moc dlouho jim to nevydrží. Jakmile se Vilma Nyklová dozví, kde a s kým je Lexík, okamžitě spustí poplach. Velmi živě si totiž umí představit, jak to na takové pánské jízdě vypadá... Jak na to budou reagovat Martina, Vendula a Kateřina? A co vlastně ztropí Vilma Nyklová?

Čtvrtek v Ulici

Jak se vypořádat s přibývajícím věkem? Eva vsadí na doplněk stravy povzbuzující činnost ženských hormonů, aby vypadala stále dobře. Miloš chce také být mladý, proto jí začne tajně chodit na pilulky. Jenže vůbec netuší, co vlastně už několik týdnů zobe. Zažije velký šok, když zjistí, že se mění v ženskou. Co je pro něj poslední kapkou? Jak na jeho proměnu zareagují Eva nebo František?

Pátek v Ulici

Gábina si prázdniny příliš neužívá. S Jirkou Hermanem mají doma sice pohodu, ovšem on by byl mnohem radši, kdyby aspoň na chvilku úplně vypnula a někam si spolu vyrazili. Zatímco Gábina na to nemá ani pomyšlení, její máma se rozhodne odjet sama na dovolenou snů. Bez Radka Mastného, zato s jeho penězi... Kam se vlastně chystá Milena Pumrová? A jaký nápad to vnukne Gábině?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články