Marek (33): Přítelkyně mi zkazila pánskou jízdu, kamarádi mě teď mají za vola

Marek (33): Přítelkyně mi zkazila pánskou jízdu, kamarádi mě teď mají za vola
Zdroj: Freepik

Není nic neobvyklého, když chce jeden z partnerů strávit chvíli bez toho druhého. Pro vztah je to vlastně zdravé. Marek měl v plánu pánskou jízdu, ale jeho přítelkyně všechno zkazila.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 28. 06. 2022 10:00

Jsem obyčejný chlap. A proto mám jednou za čas potřebu pořádně si odpočinout. Jenom s kamarády a nejlépe bez přítomnosti žen.

Potřeboval jsem odpočinek

Přesně před dvěma týdny to na mně dolehlo. Měl jsem toho v práci hodně, kupil se jeden úkol za druhým. Vypadalo to, že snad už nikdy nebudu mít volno. Byl jsem vážně ve stresu. Když už jsem to konečně měl za sebou, rozhodl jsem se pořádně zrelaxovat.

A ideálně s mými kamarády. Vím, že s nimi si odpočinu a budu chvíli přemýšlet nad něčím jiným, než nad prací. Známe se od vysoké školy a stýkáme se vcelku pravidelně, aspoň jednou za měsíc spolu zajdeme na pivo. Ale tentokrát by bylo pivo málo, proto jsem vymyslel jiný program. V sobotu si zajdeme na paintball. A až pak půjdeme někam do hospody.

Přítelkyně měla hrozný nápad

Byl to úžasný plán a kamarádi s ním souhlasili. Všechno bylo zorganizované a potvrzené. Zbývalo mi už jen nějak opatrně to říct mé přítelkyni Aleně (28). Je super ženská, žijeme spolu už rok, zatím jsme neměli žádné problémy. Proto jsem jí o akci řekl a věřil jsem, že nebudou žádné potíže. A že to pochopí.

Když jsem jí začal vysvětlovat náš plán, zaskočila mě. „Vy chcete jít na paintball? To jsem vždycky chtěla zkusit. Že můžu jít s vámi? Fakt moc ráda bych to chtěla zkusit,“ rozzářily se jí oči. A já v té chvíli nebyl schopný vymyslet výmluvu, proč nemůže jít s námi. Když nastal můj dlouho očekávaný víkend, Alena jela taky.

Pánská jízda se vůbec nevydařila

Bylo to naprosto strašné. Paintball ještě ušel, i když Aleně to vůbec nešlo. Jenže ona s námi zašla i na pivo. A to byl horor. Nastalo trapné ticho, ani jeden z nás nebyl schopný vymyslet vhodné téma k hovoru. Vůbec tam nevládla dobrá atmosféra. A to jen kvůli Aleně. Čistě pánskou jízdu nám narušila. Nic nebylo tak, jak jsem si představoval.

Kluci odjeli dřív, než bylo v plánu. Teď mě mají za vola. Nechápu, co to Alenu napadlo, aby jela s námi. Zničila mi můj vysněný oddechový den. Doufám, že už se to nikdy nebude opakovat. A sama pochopí, že na této akci nebyla vůbec vítaná.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články