Karel (35): Kamarádi nechápali, proč pořád nemám holku. Kdyby jen tušili, kde je zakopaný pes

Karel (35): Kamarádi nechápali, proč pořád nemám holku. Kdyby jen tušili, kde je zakopaný pes
Zdroj: Freepik

Každý člověk má jiný vkus. Někdo chce, aby jeho partner byl vtipný, další dává přednost sexy vzhledu. Karel se svými preferencemi zbytku populace poněkud vymyká.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 26. 07. 2021 13:00

Dalo se by se říct, že rozhodně nejsem typický chlap. Snad ze všech stran jsem odjakživa slýchával, že je normální, když má muž mladší přítelkyni. Moji kamarádi toho ostatně byli jasným důkazem.

Byl jsem dlouho za podivína

Ještě když jsem chodil na střední a nám všem bylo kolem osmnácti, bylo naprosto normální, že si spolužáci našli přítelkyně, kterým bylo kolem patnácti. Nikomu to nepřišlo divné. Za podivína jsem byl já, protože jsem si nemohl najít holku. Zájem chodit s dítětem jsem neměl, jenže pro starší ženy jsem byl jen náctiletý floutek, o kterého by nezavadily ani pohledem.

Proto jsem dospívání docela protrpěl. První známost jsem si našel relativně pozdě - v pětadvaceti letech. To už jsem byl pro spoustu kamarádů za největšího podivína, o kterém si mysleli, že je gay nebo je s ním něco hodně špatně. Dohazovali mi své kamarádky i jiné holky, ale to nebyly partie pro mě.

Toužil jsem po vyzrálé ženě

Nikdy jsem nemohl pochopit, co všichni mužští na těch mladých holkách vidí. Skoro jim teče mléko po bradě, ničeho zatím nedosáhly a jsou často úplně hloupé. Nezajímá je nic jiného než šminky, drby a showbyznys. Neměl jsem si prostě s nimi o čem povídat.

Já celou dobu toužil po ženě, která je zkušená. V životě už něco poznala a je na ní vidět, že to má v hlavě srovnané. Nány, se kterými chodili moji kamarádi, jsem nemohl vystát. Proto jsem byl tak šťastný, když jsem konečně našel ženu, která mým přísným kritériím odpovídala.

Moje láska je o dvacet let starší

Beatrice (55) je o dvacet let starší než já. Poprvé jsme se poznali před deseti lety a z mé strany to byla láska na první pohled. Je to žena, za kterou je vidět kus práce. Má velmi dobré zaměstnání, pracuje na vysoké pozici, je rozhodná a charismatická. Prostě žádná mladá fiflena.

Už deset let s ní žiji a nemůžu si náš vztah vynachválit. Samozřejmě, že jsme na začátku museli přetrpět reakce našeho okolí. Nikdo z našich blízkých nemohl pochopit, že já si našel starší ženu a Beatrice o tolik mladšího muže. Čím jsem ale spolu byli déle, okolí si zvyklo a přestalo nás brát jako atrakci. Teď nás mají za stabilní pár.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články