Velký horoskop lásky na říjen: Býci budou řádit v ložnici, Panny odolávat svodům v práci, Vodnáři se zamilují

Horoskop lásky na říjen 2023: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Unsplash

Říjen bude podle horoskopu lásky mimořádně pestrý pro všechna znamení zvěrokruhu. Někdo bude prohlubovat svůj vztah, jiný experimentovat v ložnici. Jsou ale znamení, která před sebou nemají příliš pozitivní měsíc. Vznáší se nad nimi nevěra, žárlivost a rozchod...

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 09. 2023 18:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Říjen 2023 bude pro lidi narozené ve znamení Berana obdobím prohlubování vztahů. Podzimní procházky, na kterých se budete držet za ruce, dlouhé večerní rozmlouvání, to všechno vám oběma pomůže uvědomit si, jak a proč se milujete.

Pro nezadané: Na obzoru je někdo, s kým byste mohli navázat dlouhodobý vztah. Tak mu dejte šanci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býky čeká měsíc plný vášně. V ložnici budete při chuti a váš partner či partnerka to ocení. Podzimní měsíce vlastně přejí tomu, abyste se zachumlali pod peřinu ve dvou a trochu se zahřáli.

Pro nezadané: Vaše přitažlivost stoupne a nebudete mít nouzi o flirtování a něco navíc. Užívejte si, ale všeho s mírou. A pozor na pohlavní nemoci...

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Budete toužit po hlubším spojení a porozumění. Pokud nevíte, jak na to, zkuste pro svůj protějšek připravit romantickou večeři nebo víkendový výlet do Paříže. A hlavně nezapomínejte mluvit o tom, co cítíte. Bez toho vztah nemůže fungovat.

Pro nezadané: Ve vašem okolí je někdo, s kým si moc dobře rozumíte, ale zatím jste o něm nepřemýšleli jako o vhodném partnerovi či partnerce. Možná je na čase to změnit...

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zrozenci ve znamení Raka budou v říjnu pociťovat stabilitu ve vztahu. Díky tomu, že se mohou opřít o svůj protějšek, začnou uvažovat nad společnou budoucností. Bude to žádost o ruku či snahy o početí dítěte?

Pro nezadané: Víte, že už máte po krk krátkodobých vztahů. Jenže co s tím udělat? Možná je nejvyšší čas začít hledat někoho, s kým si budete rozumět. A nespoléhat se jen na fyzickou přitažlivost.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Říjen prožijete s vášní a smyslností. Jen si dejte pozor, ať to všechno nevyhledáváte i mimo vašeho vztahu. Nevěra ještě nikdy nic dobrého nepřinesla.

Pro nezadané: Podle hvězd to vypadá tak, že se utrhnete ze řetězu. Důležité ale je, ať vaši partneři či partnerky vědí, že se nechcete vázat...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny zjistí, jak báječně se se svým protějškem doplňují. Přestože jste ve vztahu už nějaký ten pátek, až nyní pochopíte, že máte doma skutečný poklad. Tak o něj pečujte.

Pro nezadané: Hledání opravdové lásky bohužel neskonči ani v říjnu. Ale neklesejte na duchu. Hvězdy praví, že do konce roku se to možná změní...

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Říjen přinese Váhám harmonii a rovnováhu ve vztazích. S partnerem či partnerkou budete trávit spoustu kvalitního času, což posílí váš vztah. Budete cítit, že jste opravdu spokojení a tak odoláte svodům, které si pro vás připravil někdo z práce...

Pro nezadané: Co si budeme povídat, romantika vám prostě chybí. Buďte otevření a upřímní a možná se v říjnu najde někdo, kdo vás bude rád držet za ruku a koukat vám do očí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud se nad některým ze znamení zvěrokruhu tento měsíc vznáší rozchod či rozvod, pak jsou to jednoznačně Štíři. Možná byste se měli zamyslet nad tím, jak se chováte ke svému protějšku. Problémy, které ve vztahu pociťujete, totiž způsobujete vy...

Pro nezadané: Také single Štíři tento měsíc nebudou zrovna nejlepšími partnery a svým chováním odradí i někoho, s kým by mohli strávit celý zbytek života. Milí Štíři, zamyslete se trošku nad sebou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci zatouží po dobrodružství. Ještě štěstí, že máte doma někoho, kdo to s vámi bude rád sdílet. A je jedno, zda se vydáte na dovolenou do exotické země nebo si seženete Kámasútru a budete experimentovat v posteli. Ať už se vydáte jakýmkoliv směrem, výrazně to oživí váš vztah.

Pro nezadané: Lidé narození ve znamení Střelce zažijí něco, na co budou vzpomínat celý život. Tak se nebojte trochu odvázat...

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ve vzduchu je nevěra. A i když víte, že se to nemá a nedělá, nedokážete si pomoct. Zamyslete se nad tím, protože vám jsou obvykle tyto věci cizí. Stojí vám chvilkové vzplanutí za to? Dokážete obětovat vztah, který by vám mohl vydržet celý život?

Pro nezadané: Také single Kozorozi se budou potýkat s nevěrou, ale trochu jinak. Jejich nový sexuální partneři totiž mají vztah. Ale pokud vám nevadí hrát druhé housle, je asi všechno v pořádku...

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři v říjnu 2023 neudrží na uzdě své emoce a budou žárlit. A to pořádně. Možná by bylo lepší kapku brzdit a přestat svůj protějšek kontrolovat až příliš. Nikomu to není příjemné a i ta nejtrpělivější povaha to nemusí vydržet.

Pro nezadané: Užíváte si svobodu a volnosti pohybu. Ale to se v říjnu změní. Potkáte někoho, s kým budete rádi trávit svůj čas. Bude to láska na celý život?

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé narození ve znamení Ryb se budou více soustředit na své ambice a kariéru než na romantiku. Může se stát, že se dosažení cílů pro ně bude na první místě. Pak je jen otázkou, jestli mají doma někoho, kdo jim to bude tolerovat, nebo to jejich vztah poškodí..

Pro nezadané: V práci poznáte spřízněnou duši. Ale ne v romantickém smyslu slova. Prostě si sednete pracovně. Na lásku si asi budete muset počkat až do listopadu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články