20 let Harryho Pottera: Pohled do soukromí Emmy Watson, Toma Feltona a dalších hvězd filmové série

20 let Harryho Pottera: Pohled do soukromí Emmy Watson, Toma Feltona a dalších hvězd filmové série
Zdroj: Showpix
Tohle je opravdu velký návrat. Zleva jsou Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Devon Murray (Seamus Finnigan) a Josh Herdman (Gregory Goyle).Josh Herdman pořádně vyrostl...Josh Herdman se vedle herectví věnuje také zápasům MMA a cvičení. Tady je v tělocvičně se svým synem Morganem.Evanna Lynch si v sérii filmů o Harrym Potterovi zahrála Lenku Láskorádovou. Dnes je z ní spisovatelka.+ 27 fotek+ 28 fotek

Hvězdy Harryho Pottera jako Emma Watson, Rupert Grint nebo Tom Felton nechávají fanoušky nahlédnout do svého soukromí prostřednictvím Instagramu. Jak to tam vypadá a čím žili v posledních měsících?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 26. 02. 2022 09:00

I hvězdy filmů o Harrym Potterovi používají Instagram jako komunikační nástroj, kterým dávají světu vědět, že jsou zamilovaní, stali se rodiči nebo jim je prostě jen fajn. Jednou z mála výjimek je Daniel Radcliffe, který na sociálních sítích chybí. Herec v posledních letech usilovně pracoval na tom, aby se vymanil z "životní role" malého čaroděje. Nelze se mu divit, že se soustředí na jiné věci.

Emma Watson na Instagramu

Pokud by vás zajímalo, jak žije Emma Watson, kterou proslavila role Harryho kamarádky Hermiony Grangerové, z jejího Instagramu to není tak jednoduché zjistit. Herečka používá své sociální sítě hlavně na to, aby sdílela různé charitativní příspěvky, nebo upozornila na velká témata a ženy, které hýbou společností.

Vedle díku zdravotníkům v první linii boje s pandemií covidu-19 lze na jejím Instagramu narazit třeba na britskou bioložku Jane Goodall, která proslula výzkumem šimpanzů. Nechybí ale ani mladá aktivistka Greta Thunberg nebo dokumentarista David Attenborough.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Emma Watson (@emmawatson)

Dostat se za kameru a naučit se, jak to funguje, je ta nejmocnější věc, kterou jsem se v lockdownu naučila. Jako mladá žena jsem si vždy myslela, že nejpůvabnější a nejvíc vzrušující věcí bude být něčí múzou. A, samozřejmě, jako ženy jsme inspirativní... ale wow, toto je něco jiného, umět vyprávět svůj vlastní příběh a příběh jiných lidí..." píše Emma Watson na Instagramu. Plánuje novou kariéru a bude z ní filmařka?

V jednom z mála osobních příspěvku se Emma zamýšlí nad tím, že si jednou založí vlastní ekologickou farmu a pořídí si na ni i prasátko. Její fotografii s jedním šťastným štětináčem naleznete v galerii.

Hvězdy Harryho Pottera na Instagramu

Jeden z nejzábavnějších účtů z potterovských herců má na Instagramu Matthew Lewis, který se proslavil jako Neville Longbottom. S manželkou Angelou Jones si užívají báječné halloweenské kostýmy a Matthew se o Vánocích sladil se svým psem.

Něco podobného udělal také Tom Felton alias Draco Malfoy. Ten sice sáhl po motivech z Harryho Pottera, ale jak můžete vidět v naší galerii, možná netrefil svou kolej...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články