Adam Mišík o vztahu s Natálií Jiráskovou: Už přes rok spolu bydlíme, ale z dítěte mám zatím vítr

Adam Mišík o vztahu s Natálií Jiráskovou: Už přes rok spolu bydlíme, ale z dítěte mám zatím vítr
Zdroj: Herminapress
Adam Mišík žije s přítelkyní Natálií Jiráskovou pod jednou střechou.Adam Mišík říká, že soužití s půvabnou modelkou je harmonické a domů se těší.Adam Mišík se svým tátou, slavným muzikantem Vladimírem Mišíkem.Natálie Jirásková je dcerou modelky Ivy Kubelkové (plavky Astratex).+ 9 fotek+ 10 fotek

Herec a zpěvák Adam Mišík (26) se díky seriálu Jedna rodina zamýšlí nad tím, zda by si dokázal představit mít dítě se svou partnerkou Natálií Jiráskovou (18), se kterou už sdílí společnou domácnost. Jak si užívají společné bydlení a proč je pro Adama tolik důležité, aby se doma neřešila práce? Poletí s ním jeho táta Vladimír Mišík (76) znovu do Ameriky za svým ztraceným bratrem a zbytkem rodiny?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 08. 2023 09:00

Herce a zpěváka Adama Mišíka (26) čeká na podzim v seriálu Jedna rodina velmi těžké téma. "Bude se tam řešit otázka mateřství u mladých lidí. Jestli ano, nebo ne - jestli to zvládnou. To mi přijde sympatické, protože je to něco, co se často děje i v reálném světě. Mladí lidé musejí řešit i tuto otázku. Nemůžu prozradit, jak to celé dopadne, ale bude zajímavé to sledovat," slibuje Adam, jehož seriálovou partnerkou je herečka Denisa Biskupová (22).

K té má Adam naprostou důvěru, proto se společně mohli také zamýšlet nad tím, jak těžké je pro dospívající přijmout fakt, že by se měli stát rodiči. "Za ten rok, co už spolu točíme, máme příjemnou kolaboraci a cítíme se vedle sebe safe. Je to spolupráce a je to v pohodě. V tom je to celé fajn, že jsme si k sobě našli cestu a důvěru," vysvětluje mladý herec.

Adam Mišík by měl z dítěte vítr, byť na něj má věk

"Hodně jsme to řešili se scenáristy tohoto projektu - jak ten příběh správně vystavět. A řešili jsme také, co bychom dělali, pokud by se to stalo v našem osobním životě," naznačuje Adam, který už déle než rok tvoří pár s dcerou modelky Ivy Kubelkové, modelkou Natálií Jiráskovou (18). Troufli by si dítě nechat? "Za sebe můžu říct, že teď už jsem ve věku, kdy je v pohodě mít dítě. Ale i tak bych možná ještě otálel a měl bych z toho vítr, kdyby se to stalo," přemítá talentovaný umělec, na kterém je vidět, že by si Natálii jako mámu dokázal představit. "Jsem také v jiné pozici a v jiném věku, než má seriálová postava," dodává s úsměvem.

Společné bydlení s Natálkou mám za odměnu

Léto si zamilovaný pár užívá poklidné - cestují a věnují se jeden druhému. "Byli jsme na dovolené, teď zase potřebujeme být chvilku doma, abychom zase mohli někam vyrazit. Zatím je to fajn, léto máme trochu volnější a z toho máme velkou radost," naznačuje Adam. Co ho naopak neláká, je spojit s Natálií síly na poli pracovním. Osobní život mají od toho profesního striktně oddělený. "Práce mám dost a jsem naopak rád, když ji doma na chvíli nemusím řešit," míní Adam.

S Natálií už sdílí společnou domácnost a nemůže si to vynachválit. "Už jsem zažil s někým žít, není to poprvé, ale s Natálkou je to jednoznačně nejvíc v klidu a nejvíc si to užívám. Předtím jsem si to tolik neužíval, spíše jsem se cítil hodně omezený a nekomfortní," vzpomíná Adam na své předchozí vztahy. "S Natálkou jsem spokojený. Je to díky ní a díky její osobnosti. Máme doma spolu klid a to nám vyhovuje."

Táta Vladimír Mišík se do Ameriky nepodívá

Prozradil také, že ho v brzké době čeká odlet do Ameriky. Není žádným tajemstvím, že jeho táta, slavný muzikant Vladimír Mišík (76), objevil v Americe svého ztraceného bratra a část rodiny. Příběh sepsal do dojemné písně Brothers. Jeho nově objevený bratr se mimo jiné v Americe také věnuje hudbě. "Oni byli před rokem v Česku, na jaře, a já za nimi asi v zimě zase pojedu. Amerika je můj druhý domov, takže se tam moc těším," vypráví nadšeně Adam, který už se hudební kariéře za velkou louží stihl v minulosti také věnovat.

Za příbuznými ale zřejmě vyrazí sám. "Táta už bohužel není ve stavu, kdy by mohl více cestovat. Vlastně si myslím, že se mu tu dalekou cestu ani nechce absolvovat. Ale já jsem mobilní, nebojím se toho a určitě zase poletím," slibuje mladý umělec.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články