Survivor Adam Raiter a zpěvačka Radka Pavlovčinová: Zamilované hrdličky už si pořídily pejska

Muzikálová zpěvačka Radka Pavlovčinová tvoří s Adamem Raiterem pár čtyři měsíce.Společné bydlení zatím neřeší, byť už o něm uvažovali.Místo toho si pořídili pejska Dobiáška.Truhlář Adam Raiter se proslavil díky reality show Survivor a také své expřítelkyni Agátě Hanychové.+ 5 fotek+ 6 fotek

Účastník první řady reality show Survivor Adam Raiter (34) našel štěstí po boku muzikálové zpěvačky Radky Pavlovčinové (33). V rozhovoru pro Lifee.cz zamilovaný pár promluvil o důležitém kroku, který v nedávné době podnikl, a vyjádřil se také k druhé řadě Survivoru. Proč mají podle Adama největší šanci na vítězství právě Bára s Kateřinou?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 01. 2023 12:00

Nový pár českého showbyznysu jsme potkali na premiéře filmu Ve znamení býka. Jak se dalo čekat, začátek druhé řady reality show Survivor je nenechal chladnými a podle Adama mají slušnou šanci na vítězství Barbora Mlejnková a Kateřina Klinderová.

„Bára s Kateřinou mají tu výhodu, že se rychle skamarádily, možná se kamarádí už déle. Je skvělé tam mít parťáka, než když ho musíte hledat a najdete jen jednoho - jako já. Potom je hra mnohem těžší," zamýšlí se Adam v našem rozhovoru a přítelkyně Radka jeho slova potvrzuje, byť sama se soutěže neúčastnila. „Ostrov může na každého působit jinak. Člověk, který se navenek zdánlivě jeví silný, může mít labilnější psychiku. Podle mě se to dozvíme za pochodu," soudí.

Adam Raiter a Radka Pavlovčinová o svém vztahu

Adame, co vás přivádí na premiéru filmu Ve znamení býka?

Adam Raiter: Je to Býk a to já jsem také.

Radka Pavlovčinová: Já se přišla v tomto směru vzdělat, abych Adamovi lépe porozuměla.

Je podle vás něco pravdy na temperamentu jednotlivých znamení zvěrokruhu?

Adam: Ano, u mě určitě. Býci jsou skvělí.

Radka: A také jsou rohatí. Já jsem třeba Vodnář, ale mám ascendent ve Lvovi, takže jsem také hodně dominantní.

Jak se to projevuje, když je Radka ve vztahu dominantní?

Adam: Snaží se být kluk! Musím prostě sekat latinu.

Adam je ve vztahu milý, vstřícný a romantický?

Radka: Ano, je to tak. Snaží se mi ve všem vycházet vstříc, jak to jen jde.

Už společně bydlíte?

Radka: Zatím ne.

A v plánu to není?

Adam: Určitě ano, ale zatím je to pro oba čerstvé, chodíme spolu čtyři měsíce. Takže určitě, ale musíme to všechno dobře zvážit, abychom to udělali správně.

Pokud vím, pojí vás nově štěňátko. Čí to byl nápad?

Radka: Ano, Dobiášek! Pejska jsme chtěli oba, vždycky jsme k tomu inklinovali, ale já si to se svou prací nemohla dovolit. Mám ji časově velmi náročnou. Adam mi tuhle možnost splnil.

Adam: Je to tak, máme krásné štěně, které jsme zachránili, protože ho někdo tak trochu zapomněl a ono na nás zbylo. Měli jsme neskutečné štěstí, protože je úžasné.

Takže pejsek má střídavou péči?

Radka: Má dva domovy. Podle toho, kde se zrovna nacházíme. Je pořád s námi. Jsem přesvědčená o tom, že pejsek potřebuje hlavně člověka a lásku. Je mu jedno, kde právě je.

Adam Raiter o Survivoru

Adame, začíná druhá řada reality show Survivor. Budeš ji sledovat?

Adam: Samozřejmě, dnes to začíná a celý den to mnou rezonuje. Sledování prvního dílu si hezky nechám na zítra, protože budu mít víc času. Jsem na to zvědavý. Je to pro mě možná takové ospravedlnění - koukat, jak se budou chovat i takoví lidé, o kterých se říkalo, co tam proboha dělají.

Takže budeš u televize dělat takové to kiš, kiš?

Adam: To ne, spíš se budu dívat pro potvrzení toho, že jsme to zvládli, jak nejlépe jsme uměli. Určitě tam jdou silní hráči, kteří by měli hrát kvalitní hru, a i na nich se projeví náročnost ostrova.

Máte už nějakého favorita, který je podle vás nejsilnější?

Radka: Ještě jsem tolik nezkoumala, kdo tam vlastně je, ale budu to schopná říct po sledování prvního dílu.

Adam: Favorita nemám, všechno se může změnit během hry, takže je těžké někoho odhadnout. Ale koukal jsem, že se soutěže účastní Bára Mlejnková a Kateřina Klinderová. Vím, že se tam spolu trochu přimazlívají a jsou kamarádky, proto si myslím, že by jim to mohlo jít dobře. Obě jsou tvrdé a založily první silnou alianci, se kterou by mohly dojít až do konce.

Je tam podle vás nějaký jasný looser? A jak se vůbec pozná, že tam člověk nemá co dělat?

Adam: Nemyslím si, že by tam byl nějaký looser.

Radka: Hlavně bude ten ostrov na každého působit jinak. Člověk, který se zdánlivě jeví silný, může mít labilnější psychiku. Podle mě se to dozvíme za pochodu. O tom ta hra je a to je na ní nejzábavnější.

Adam: Jak jsem říkal, rozsypat se může každý. Jak Radka říká, je to velmi individuální. Kdo to jak unese, jakou kdo dostane pozici. Bára s Kateřinou mají tu výhodu, že se rychle skamarádily, možná se kamarádí už déle. Je skvělé tam mít parťáka, než když ho musíte hledat a najdete jen jednoho - jako já. Potom je hra mnohem těžší.

Související články

Další články