Zpívající modelka Andrea Kalousová v šoku: Mirai ji na křtu jejího singlu zaskočil nečekaným tahem

Modelka Andrea Kalousová se stala zpěvačkou: Křest jejího singlu se neobešel bez překvapivého momentu
Zdroj: Se souhlasem Brainzone
Modelka Andrea Kalousová se nově tituluje jako zpěvačka - pokřtila svůj první singl Padám.Kmotrem se mu stal zpěvák Mirai Navrátil, se kterým se Andrea seznámila během pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas.Mirai se své role ujal vskutku precizně - kromě helmy se rozhodl pokřtít bublinkami také interpretku.Andrea Kalousová sdělila webu Lifee.cz, že měla sladkým šampaňským zalepené kromě vlasů také oči.+ 5 fotek+ 6 fotek

Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová (25) se z modelky mění ve zpěvačku. První singl Padám jí pokřtil Český slavík Mirai Navrátil a křest byl divočejší, než bychom čekali. Poté, co zpěvák bublinkami pokřtil singl, rozhodl se jimi zmáchat i Andreu. Ta webu Lifee.cz prozradila, co hezkého mu na to řekla a jak jí šampaňské vylepšilo make-up.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 07. 2022 12:00

Svůj první singl se rozhodla Andrea Kalousová pokřtít originálně - přála si bublinkami pokropit helmu, protože se její píseň jmenuje příznačně Padám. Kmotr Mirai Navrátil sice helmu pokřtil, vzápětí ovšem lahví zatřepal a otočil ji přímo proti novopečené zpěvačce - zřejmě pro štěstí.

„To vůbec nebylo plánované! Nevěřila jsem svým očím, že to Mirai opravdu udělal! Bylo to super, já vím, já ale nemohla otevřít oko. Proto jsem mu také říkala: 'Tak díky a už běž!'" směje se Andrea.

Co vás s Miraiem spojuje, že vás napadlo z něj udělat kmotra svého prvního singlu?

Ztvárňovala jsem ho v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Potom jsme se potkali na nějakém večírku a v pokročilou večerní hodinu jsem mu říkala: „Hele, Mirai, do tří let to dokážu a budu zpívat."

Co on na to?

„No jasně, zpívající modelka, to známe..." Před dvěma týdny jsem mu volala a říkám: „Hej, Mirai, pamatuješ, jak jsem ti říkala, že tři roky a budu zpívat? Jsou to dva roky a už se to děje!" Chtěl, abych mu to poslala.

Jaká byla jeho reakce?

Bál se ten soubor otevřít. Ale já se nedivím, zpívající modelky by se bál každý. Jsem strašně ráda, že mě nakonec podpořil a singl mi pokřtil.

Do budoucna se tedy můžeme těšit na nějakou vaši autorskou tvorbu?

Ano, to plánuji, ale musím se vypsat. Je to něco, k čemu směřuji a do čeho se chystám proniknout. Ed Sheeran říkal něco v tom smyslu, že v začátcích psaní připomíná kohoutek, ze kterého nejprve teče rezatá voda. Chvilku trvá, než teče čirá. Tak v této fázi se aktuálně nacházím.

Kdo vás v tomto směru vzdělává?

Mám velké štěstí na hudebníky kolem sebe, spolupracuji s těmi nejlepšími. Jsem u toho a pochytávám, jak by to mělo vypadat. Dnes jsme hráli akusticky, ale rádi bychom to směrovali k podobnému stylu, jako má Dua Lipa. Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Počítám s tím, že se má tvorba bude s časem vyvíjet.

Během křtu svého singlu jste dostala přímý zásah šampaňským. Bylo to plánované?

To nebylo vůbec plánované! Nevěřila jsem svým očím, že to Mirai opravdu udělal! Bylo to super, já vím, já ale nemohla otevřít oko. Proto jsem mu také říkala: „Tak díky a už běž!"

Jaké máte další plány na léto?

V srpnu pojedu do Itálie s jednou hudební televizí, kde budu moderovat jeden pořad. Bude to taková moje dovolená. Ale já si strašně ráda užívám, když je v Česku teplo. Potom mi přijde líto letět někam jinam - nechám si to cestování spíše na zimu. Teď, když se navíc věci daly do pohybu, bych se ráda věnovala práci.

Takže teď už nejste modelka, ale zpěvačka?

No jasně, asi už jsem zpěvačka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články