Daniela Písařovicová o duetu s Ondřejem Brzobohatým: Zpívám jen pár tónů a do výšek se nemůžu pouštět, tvrdí skromně

Daniela Písařovicová už s Ondřejem Brzobohatým stihla nazpívat duet.Jejich společná píseň se jmenuje Na obrázku a nalézt ji můžete na soundtracku k filmu Slovo z roku 2022.Takhle to Daniele s Ondřejem slušelo na loňském Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary.Ondřej přišel Danielu podpořit také do Národního divadla, kde probíhalo předávání Cen Thálie, které moderovala.+ 5 fotek+ 6 fotek

Moderátorka Daniela Písařovicová (44) ráda zpívá, byť o sobě tvrdí, že má velmi malý hlasový rozsah. V rozhovoru pro Lifee.cz nicméně prozradila, že ji přítel, hudebník Ondřej Brzobohatý (40) požádal, aby s ním natočila duet, který si už nyní můžete poslechnout. Dočkáme se jejich veřejného vystoupení?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 04. 2023 12:00

Moderátorka Daniela Písařovicová si ve volném čase velmi ráda zpívá, proto netrvalo dlouho a její hlasové možnosti prozkoumal její přítel Ondřej Brzobohatý. Jak nám Daniela prozradila, došlo k tomu v minulém roce.

Písařovicová a Brzobohatý nazpívali duet

Duet už jsme s Ondřejem natočili, ale nemluvili jsme o tom, protože to bylo spíše dílo náhody. K filmu Slovo chtěla režisérka vydat soundtrack - jen tak pro radost. Napsala texty písní a požádala různé hudebníky, aby to zhudebnili," vzpomíná Daniela na okolnosti vzniku jejich duetu, který se jmenuje Na obrázkuOndra dostal jeden text, sedl si za klavír a řekl, že by se mu vlastně líbilo, kdybych to zazpívala já - je to šansonovité a bez většího rozsahu. Já mám jen pár tónů a do výšek se nemůžu pouštět," říká moderátorka skromně.

Nechci se vnucovat, říká Daniela Písařovicová

Píseň, kterou si můžete pustit na platformách YouTube nebo Spotify, nakonec vznikla během jediného večera. A Ondřej Danielu pochválil. „Zkusila jsem to a on říkal, že to nezní špatně. Tak jsme to poslali a oni to odsouhlasili. Ale neznamená to, že budu mít příští týden koncert, protože se cítím být zpěvačkou. Byla to spíš radost, bylo to hrozně příjemné a takhle mi to nevadí. Ale nechci se někde vnucovat," vysvětluje Daniela, která se raději pevně drží moderátorského pultíku.

Moje parketa je moderování, tvrdí Daniela

Už 17. dubna Písařovicová moderuje slavnostní předávání cen Magnesia Litera. Co kdyby k tomu třeba zazpívala nebo zatancovala? „Vůbec! Já strašně nemám ráda tohle slučování profesí a myslím si, že když je někdo moderátor, má u toho zůstat. Jasně, když jsou multitalentované osobnosti, tak ať to prodají, ale já do této kategorie úplně nepatřím. Myslím, že moje parketa je moderování," směje se Daniela, která ctí rčení Ševče, drž se svého kopyta.

Čtvrt roku zkoušet tanec? Ani náhodou!

„Zpívání mě baví - jasně. Ale je to spíš moje zábava, můj koníček a nikomu to nevnucuji. Nepřipadala bych si dobře. Nejsem přesvědčená o tom, že to dělám na nějaké úrovni - prostě bych byla trapná. A to nechci být," přiznává moderátorka, kterou jsme v roce 2018 mohli vidět na tanečním parketu v soutěži StarDance.

Ani k tanci se ovšem vracet nehodlá. „Od doby, kdy jsem byla ve StarDance, už uplynulo tolik vody, že kdybych měla něco předvést na parketě, musela bych se zavřít minimálně na čtvrt roku do nějaké zkušebny. A to se mi nechce, to přiznávám."

Účastníci StarDance to budou mít těžké, soudí Písařovicová

Přesto zůstává StarDance televizní soutěží, kterou Daniela dodnes sleduje - a soutěžící z letošní řady už má v malíčku. Uvidíme například Evu Adamczykovou, dříve Samkovou, Marka Adamczyka, Ivu Kubelkovou nebo Ivanu Chýlkovou„Zaznamenala jsem nějaká jména a myslím si, že to vypadá hrozně zajímavě. Mají to strašně dobře nakombinované a troufám si tvrdit, že to bude fungovat. Ale zároveň to budou mít všichni soutěžící extrémně složité, protože to je jedna sympatická tvář vedle druhé," chválí Daniela produkční tým soutěže.

Jsem zvědavá, jak jim to půjde. Ale vždycky je tam v rámci řady nějaké překvapení - někdo, do koho byste to vůbec neřekli a na parketu to neskutečně rozbalí. Já to tedy nebyla, ale u nás to byl třeba David Svoboda," vzpomíná moderátorka na ročník, který opustila v osmém kole.

Související články

Další články