Dara Rolins a Pavel Nedvěd oslaví společně 100 let: Bude tam víc než sto hostů, ale o svatbu nejde, říká zpěvačka

Pavel Nedvěd a Dara Rolins slaví tento rok 50. narozeniny.Ačkoli mají narozeniny několik měsíců po sobě, oslavu se rozhodli udělat společnou. Jak jinak než v Itálii.V Itálii se totiž bývalý záložník Pavel Nedvěd dál věnuje fotbalu, i když už jako funkcionář.Dara Rolins tvoří s Pavlem Nedvědem pár něco málo přes rok. V červenci oslavili první výročí.+ 8 fotek+ 9 fotek

Sedmého prosince čeká Daru Rolins životní jubileum, oslaví 50. narozeniny. Připojí se tak k dalším padesátnicím se sexy tělem, jako jsou Jennifer Lopez, Jennifer Aniston či Sofia Vergara. Oslavu plánuje v Itálii společně s partnerem Pavlem Nedvědem, kterému bylo padesát v srpnu. Jak velkolepá to bude párty?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 23. 09. 2022 12:00

Vztah Dary Rolins a Pavla Nedvěda trvá už přes rok, i když zpěvačka svého partnera odtajnila až koncem loňského roku. Loni v létě se jejich cesty propojily a vztah velice rychle přerostl ve velkou lásku.

Nebojte se, svatba to nebude, ujišťuje Dara Rolins

Dvě osobnosti českého showbyznysu k sobě našly cestu v době, kdy už velmi dobře věděly, co od života chtějí, a mají odrostlejší děti. Dcera Dary Rolins oslavila letos v březnu 14. narozeniny a děti Pavla Nedvěda jsou již nějaký ten rok plnoleté.

Pavel i Dara letos slaví významné jubileum a my se zpěvačky na křtu jejího diáře pro rok 2023 zeptali, jak bude vypadat oslava, když jim dohromady bude 100 let? "Bude to velkolepé, protože stovka si zaslouží velkou pozornost," prozradila Dara, "přijde víc než 100 hostů, ale nebojte, svatba to nebude. Chceme to oslavit, jak se patří, když se to sešlo takhle krásně a oba v jednom roce oslavíme pade."

K tomu, jak bude oslava vypadat, se Dara vyjádřit nechtěla a podotkla, že jídlo a pití bude překvapením i pro hosty. Honosná oslava proběhne již brzy v Itálii, kde Pavel Nedvěd žije a zpěvačka už je tam také jako doma. "Můj partner nežije ve stejném městě ani státě a já jsem ta, která víc cestuje a pendluje. Musím tak rozumně pracovat s časem, když z něho chci větší část věnovat nám," prozradila Lifee.cz na křtu sedmého diáře Rok podle Dary, který je zároveň jejím posledním i kvůli novému vztahu, kterému se chce plně věnovat.

Zajet do Itálie nečiní Daře Rolins žádný problém

Co se týče cestování do Itálie, Daře pendlování vůbec nevadí: "To, že Pavel žije v Itálii, mi nečiní žádný problém. Že tam musím zajet? Pche! Slunce, dobré jídlo, dobré pití, a navíc můj muž bydlí v Turíně, takovém pěkném městě."

co je pro Daru ve spokojeném vztahu zásadní? "Asi takové to navnímání, nacítění toho druhého. To znamená, že já ani on nechceme nic měnit. Neomezujeme se a nemáme žádné limity ani představy, které bychom už nenaplnili tím, kdo jsme, co jsme, jak přemýšlíme, jak se chováme, co děláme a kde bydlíme. Přistáli jsme si do života přesně takoví, jací jsme si přáli, aby naše polovičky byly. Všechno je takhle v pořádku," odvětila Rolins.

Související články

Další články