Dcera Aleny Mihulové Karolína: Na mamince mě inspiruje její drajv, s nímž si jde za svými úspěchy

Herečka Alena Mihulová s dcerou Karolínou Kachyňovou.Takhle to mamince s dcerou slušelo na letošním předávání cen Český lev.Alena Mihulová o sobě říká, že je mrňous a to také limituje její výběr šatů. Model z Českého lva má z Butiku Soline a jde o značku Badgley Mischka.Karolína Kachyňová vysvětluje, že na společenských akcích se snaží být mamince po ruce.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka Alena Mihulová (57) dorazila na předávání cen Český lev v doprovodu dcery Karolíny Kachyňové (28). V rozhovoru pro Lifee.cz se Karolína rozhovořila o tom, co na mámě obdivuje, jaký má módní vkus a hrdinka Domácí péče zase přidala několik praktických tipů ohledně společenských šatů pro ženy menší postavy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 03. 2023 12:00

Herečka Alena Mihulová přiznala, že přípravy na slavnostní předávání křišťálových sošek probíhaly narychlo, přesto jí to v černých šatech a výrazných špercích velmi slušelo. „Mám čerstvě po premiéře, takže příprava nebyla moc dlouhá, ale za ty roky už má člověk kolem sebe lidi, kteří umí pomoci a zařídí to," říká oblíbená herečka.

Šperky mi narychlo zajistila moje maskérka z minisérie Iveta Blanička. Nejen, že mě nalíčila a učesala," pochvalovala si. "A na nějaké sladění s dcerou nebyl čas. Myslím, že jsme oblečené velmi klasicky," shrnula oblíbená herečka outfit svůj i své dcery Karolíny. Obě přišly podpořit film Oběť, ve kterém si Mihulová hraje.

Karolína Kachyňová coby asistentka maminky

Stydlivě popsala svůj oblek i Karolína Kachyňová, která v pánském stylu chodí do společnosti ráda. Má to podle ní svůj důvod. "Jsem vždycky jen doprovod, takže vyrážím v něčem, v čem se mohu pohybovat a otevřít dveře od taxíku, kamkoliv odběhnout a něco zařídit, kleknout si a pomoci třeba s botami. Takže já jsem tady jako asistence," říká skromně.

Alena Mihulová radí ženám menší postavy

Alenu Mihulovou zase ve výběru outfitu limituje menší vzrůst. „Jsem mrňous, takže vím, že mi svědčí obyčejná silueta, a co se týká střihu šatů, tak toho tolik na výběr není. Ale tyhle jsou myslím docela ozdobné a líbily se mi, takže jsem spokojená," poukazuje na svoji černou róbu se stříbrným štrasem v oblasti pasu značky Badgley Mischka, která velmi půvabně tvaruje hereččinu figuru.

A co by Alena poradila čtenářkám Lifee.cz, které také nemají výšku modelek? „Já zkrátka nemůžu mít nějaké modely, které by se mi i líbily - což jsou takové ty volné a splývavé, protože malé postavě to prostě nesvědčí. Takže poradila bych spíše šaty na tělo," upřesňuje Mihulová.

Co mámu s dcerou na sobě navzájem nejvíc inspiruje

Při pohledu na to, jak dcera Karolína hltá každé její slovo a hledí na ni s velkým obdivem, nás zajímalo, co ji na mamince nejvíce inspiruje. Je to její drajv, to, že si jde za svým - to ostatně víte z její kariéry. Už od Domácí péče proběhla taková druhá vlna těch hlavních velkých rolí a úspěchů. To není něco, co by bylo jednoduché. Takže maminku respektuji hlavně za tohle," říká Karolína.

Slavná herečka zase nešetřila slovy chvály na dceru: „Kromě toho, že jsem matka a vidím, jak je dcera talentovaná a dobrá ve své práci, tak ji mám stejně nejvíce ráda a nejvíc ji obdivuji za to, jaký je člověk. A je to krásný člověk," chválí Karolínu, která se věnuje marketingu a sociálním sítím.

Související články

Další články