Den dětí: Které české hvězdy nedávno přivítaly nové členy rodiny a jak jsou svým rodičům podobní?

Den dětí: Které české hvězdy nedávno přivítaly nové členy rodiny a jak jsou svým rodičům podobní?
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Kateřina Mátlová (vlevo) je pyšnou maminkou Karolínky, která se narodila v lednu minulého roku. Na snímku s Agátou Hanychovou a její dcerkou Miou.Ornella Koktová znovu otěhotněla pouhý půlrok od porodu prostředního synka Svena. Před rokem se jí tak narodila vysněná holčička Lilianne.Zpěvačka Michaela Nosková se pouhé tři měsíce od porodu objevuje ve společnosti s partnerem Jindřichem Čandou a jejich novorozenou dcerkou. Ta dostala jméno Jasna Marianne.Zpěvák Bohuš Matuš se po čtyřicítce konečně stal otcem. Malé Natálce, kterou má se svou manželkou Lucií, budou v prosinci dva roky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Den dětí je tady a s ním velký speciál webu Lifee.cz, který si pro vás připravil desítku slavných českých rodičů, kteří své děti milují nadevše. V uplynulých týdnech se otcem stal Václav Noid Bárta, rok oslavila dcerka Ornelly Koktové Lilianne a syna Kristiána přivedla zázrakem na svět hvězda Ulice, herečka Bára Mudrová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 01. 06. 2022 12:00

Václav Noid Bárta, Michaela Nosková, Kateřina Mátlová nebo Ornella Koktová. Čerství rodiče budou letos určitě slavit Den dětí mnohem intenzivněji, už jen s ohledem na to, jaký zázrak doma mají. Připomeňte si spolu s námi slavné rodiče, kterým dnes vytoužené děti kouzlí úsměvy na tvářích. Podívejte se do naší fotogalerie a srovnejte, zda jsou svým rodičům podobné.

Hvězda seriálu Ulice, herečka Bára Mudrová, například kvůli novorozenému synkovi Kristiánovi absolvovala tisícikilometrovou pouť po českých horách - podle lékařů totiž byla pravděpodobnost jejího otěhotnění minimální.

Václav Noid Bárta (41) a Eliška Grabcová (31)

V dubnu letošního roku se zpěvák Václav Noid Bárta pochlubil svou třetí dcerou, která dostala jméno Anička. Jméno vybírala nejstarší dcera Terezka, která si přála, aby Anička doplnila prostřední Elišku po vzoru slavného animovaného filmu Ledové království.

Mám sedmiletou dceru Terezku z předchozího manželství a ta každý týden odjíždí. A naše dvouletá Elinka je špatná z toho, že jí sestřička odjíždí, a pláče. Tak jsme si řekli, že uděláme ještě jedno děťátko – a hned se nám to podařilo,“ svěřil se Václav v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Hvězda Ulice Bára Mudrová (31)

25. května se představitelce Áji ze seriálu Ulice, herečce Báře Mudrové, narodil syn Kristián. Radost je o to větší, že jí lékaři před rokem oznámili, že existuje pouze minimální šance, že by mohla počít dítě přirozenou cestou.

Se smutnou informací se herečka rozhodla vyrovnat po svém - založila sbírku pro děti z dětských domovů a po českých horách ušla neskutečných tisíc kilometrů. Vybrala pro ně sto tisíc korun - a podařilo se jí otěhotnět. „Pořád tomu nemůžu uvěřit. Před rokem jsem si balila batoh na hory a hledala nový životní směr. A teď vybaluji tašku z porodnice a v náručí držím vysněné děťátko. Tělo je očividně schopné si někdy poradit, i když mu lékaři nedávají mnoho šancí,“ uvedla Bára v oficiálních materiálech televize Nova.

Ornella Koktová (29) a Josef Kokta (65)

Ornella Koktová dcerku Lilianne přivedla na svět před rokem a jak sama říká, po porodu mladšího synka Svena neplánovala další děťátko tak rychle - do jiného stavu přišla pouhý půlrok poté. Vůbec poprvé byl ovšem u narození dcerky hrdý tatínek Josef Kokta.

„Já myslela, že budu další rodit až v příštím životě,“ svěřila se webu Super.cz. „Quentinek se hodně divil a říkal, že milión dětí mít přece nejde, ale že jestli ano, chce holčičku,“ prozradila v počátku těhotenství reakci svého nejstaršího syna Quentina. Z holčičky má pochopitelně celá rodina velkou radost a malá se má čile k světu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články