Devítiletý Oliver Vyskočil: Hrdina Mimořádné události je zasnoubený a radí staršímu bráchovi s holkami

Devítiletý Oliver Vyskočil: Hrdina Mimořádné události je zasnoubený a radí staršímu bráchovi s holkami
Zdroj: Herminapress
Velký rozhovor s trojlístkem talentovaných sourozenců najdete na Lifee.cz už brzy. Zleva: Eliáš Vyskočil, Sára Korbelová, Oliver Vyskočil.Oliver Vyskočil si zahrál ve filmu Mimořádná událost, který je aktuálně v kinech.Oliver si natáčení užívá. V devíti letech má skvělou vyřídilku, takže není divu, že je u slečen velmi oblíbený.Oliver Vyskočil pózuje s plakátem k filmu Mimořádná událost. S hercem Jaroslavem Pleslem si prý během natáčení krátili čas povídáním. O čem? Lifee.cz to ví a brzy vám přinese odpověď.+ 6 fotek+ 7 fotek

Dětský herec Oliver Vyskočil (9) si zahrál po boku Jaroslava Plesla ve filmu Mimořádná událost, který aktuálně běží v kinech. Diváci si ho ale mohou pamatovat také z Bábovek nebo Lásky na špičkách. Že je Oliver pěkné číslo, dokázal i v rozhovoru pro Lifee.cz, v němž mimo jiné prozradil, že je vzdor svému nízkému věku zasnoubený.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 04. 2022 08:00

Nestává se to často, aby všechny děti z jedné rodiny propadly herectví. Olivera Vyskočila a jeho dva sourozence to nicméně potkalo. Starší sestra Sára Korbelová (19) je hvězdou seriálu Ulice, kde hraje dceru Blanky (Linda Rybová) Kristýnu. A natáčení zmíněného nekonečného seriálu už má za sebou i Oliverův bratr Eliáš (14), který v Ulici ztvárnil Čendu.

Sám Oliver má na kontě hned několik úspěšných filmů a reklam. Nedávno se objevil například ve snímku Jiřího Havelky Mimořádná událost, kde si zahrál po boku Jaroslava Plesla. Vidět jsme ho ale mohli také v Bábovkách, Chlapovi na střídačku nebo Lásce na špičkách. Mimo to Oliver září na prknech vinohradského divadla. Během rozhovoru pro Lifee.cz na něj sourozenci práskli, že je zamilovaný. A je to vážné!

Kde jsi svoji vyvolenou poznal?

Oliver: Poznali jsme se ve vinohradském divadle, kde účinkuju v představení Sňatky z rozumu. Moje sestra Sára se tam stará o dětské herce.

Sára: Je to moje kamarádka, a když tam Oliver začal hrát, tak jsem ho holkám představila. Oliver si mě vzal stranou a pošeptal mi: ,Která z nich nemá kluka?‘ Tak jsem mu ukázala Marušku a on ji pozval na džus.

A už jste zasnoubení?

Oliver: V podstatě jo.

Maminka: Všechny holky musejí závidět. Řekni, jak to bylo?

Oliver: O přestávce jsem za ní šel, pokleknul a ona řekla ano.

Dal jsi jí také prstýnek?

Oliver: No jasně, bez toho to nejde.

Kdes ho vzal?

Oliver: Koupil jsem ho.

Za honorář z Mimořádné události?

Oliver: Ne, bylo to ještě předtím.

Sára: On si to připravoval asi půl roku.

Dopadlo to dobře, pořád jste spolu?

Oliver: Jsme.

Sára: Sňatky z rozumu už končí, ale vždycky, když tam jdu, Oliver říká: ,Pozdravuj Marušku a že jí posílám pusu!‘

Oliver: Ne ne!

Sára: A Maruška ho vždycky také pozdravuje a posílá mu srdíčka.

Maminka: Vždycky říká Eliášovi, že mu s holkama poradí.

Eliáš: Třeba jdu se spolužačkou na procházku a on hned, že jdu na rande. A kdybych nevěděl, tak mám k němu dorazit pro radu.

Maminka: Památná historka byla, když Eli přišel domů z takové procházky s kamarádkou a Oliver se ho zeptal: ,Tak co, jak to dopadlo?‘ Eli jenom pokrčil rameny a on hned na něj: ,Vidíš, měl ses mě zeptat!‘

Co dalšího na sebe talentovaná trojice sourozenců prozradila? Jaký je jejich vztah k sociálním sítím? Čemu se věnují ve volném čase? Jak Sára zvládá emotivní scény s Blankou v Ulici? To vše se brzy dozvíte v dalším rozhovoru na Lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články