Elizabeth Kopecká: Na vrchol SuperStar zamířila i navzdory otci. Řekl, že by neměla zpívat

Elizabeth Kopecká: Na vrchol SuperStar zamířila i navzdory otci. Řekl, že by neměla zpívat
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Sedmadvacetiletá Elizabeth Kopecká začínala jako malá holka hrou na klavír a deset let strávila v souboru Bambini di Praga.Vzpomínáte ještě na začátky Elizabeth Kopecké v SuperStar?Elizabeth Kopecká zpívala v SuperStar písně od Lady Gaga (Always Remember Us This Way), Pink (Try) a Adele (Rolling in the Deep).Když v SuperStar došlo na duety, Elizabeth Kopecká zpívala s Petrem Jiranem skladbu Časy se mění od Václava Neckáře a Marty Kubišové.+ 1 fotka+ 2 fotky

Elizabeth Kopecká není hudební nováček, ještě před několika lety si říkala Zaelbeth a její píseň As The River se objevila ve filmu 3Bobule. Pracovala také v marketingu hokejového Kladna, co ji svedlo dohromady s Jaromírem Jágrem. Teď míří za vítězstvím v SuperStar.

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 18. 12. 2021 13:35

Elizabeth Kopecká se narodila 4. září 1994 a i když se v hudebním světě pohybuje již několik let, až účast v letošním ročníku SuperStar ji vystřelila na vrchol. Není divu. Její podání klasiky Show Must Go On od skupiny Queen zvedlo ze židlí, samozřejmě v dobrém, celou porotu.

Hudební dráha Elizabeth Kopecké

K hudbě měla Elizabeth Kopecká blízko již odmala. Věnovala se hře na klavír pod dozorem prý docela tvrdé učitelky z Ruska. Strávila také deset let v souboru Bambini di Praga. „Vždycky jsem raději zpívala převzaté písničky a ke skládání vlastní hudby měla respekt, ale teď se o to snažím. Doba je v tomhle těžká, dobrou písničku vám nikdo jen tak nesloží, pokud nemáte velké jméno,“ řekla loni na jaře pro Kladenský deník.

Velké jméno dnes už rozhodně má. Pod přezdívkou Zaelbeth a dohledem Jana P. Muchowa nazpívala písničky k filmům Bajkeři (2017) a 3Bobule (2020). V SuperStar zamířila do finále bez jakýchkoliv pochybností a nebylo by překvapením, kdyby soutěž vyhrála. Sedmadvacetiletá Elizabeth je vyspělá a vyzrálá zpěvačka s vybraným chováním, která se ve showbyznysu rozhodně neztratí. Není bez zajímavosti, že přes talent, píli a charisma se jakoby pořád držela zkrátka a neuměla se odvázat.

Rodina Elizabeth Kopecké

Vyrůstala jsem pouze s maminkou a svou tetou. Otec o mě neměl nikdy zájem, také vím, že z jeho strany padala slova, jako že bych neměla zpívat. Svou účast v SuperStar beru jako zadostiučinění, že mě vychovala pouze maminka a rodina z její strany, která tady pro mě vždy byla," řekla Elizabeth otevřeně pro Extra.cz.

A dodává, že díky obětavé mamince, s kterou bydlí dodnes, jí nikdy nic nechybělo. Ani mužský vzor. Nejen že maminka dokázala zastat obě rodičovské role, ale Elizabeth má také dědečka, na kterého nedá dopustit.

Elizabeth Kopecká dnes žije v Praze, má však silný vztah k Vysočině, kde žijí její staří rodiče. Ale má ráda také Kladno. Pracovala v marketingu místního hokejového klubu a podílela se na organizaci zápasů. To ji svedlo dohromady s Jaromírem Jágrem a dalo vzniknout mnoha spekulacím. Dnes už je ale jasné, že když se bude mluvit o Elizabeth Kopecké, na prvním místě bude hudba.

Zdroje informací:

Novaplus.nova.cz: SuperStar

Wikipedia.org: Česko Slovenská SuperStar (7. řada)

Kladensky.denik.cz: Elizabeth Kopecká: Pomáhá Jágrovi s kladenským hokejem a sní o dráze zpěvačky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články