Emma Smetana o módě: Ať si každý obléká, co chce, tedy i můj partner třeba sukni nebo nosí dámskou kabelku

Emma Smetana o módě: Ať si každý obléká, co chce, tedy i můj partner třeba sukni nebo nosí dámskou kabelku
Zdroj: Herminapress
Emma Smetana a Jordan Haj na filmovém festivalu v Karlových Varech překvapili dámskými kabelkami.V roce 2022 přišel Jordan Haj na večírek slavné značky šampaňského v turistickém outfitu, zatímco Emma v kompletu připomínajícím pyžamo.V loňském roce také Jordan Haj oblékal sukni.Jordan Haj a Emma Smetana, která dle svého vyjádření nosí hlavně to, co je právě doma čisté.+ 14 fotek+ 15 fotek

Herečka a zpěvačka Emma Smetana (35) se 2. září představí v hlavní ženské roli nového historického seriálu TV Prima, Eliška a Damián. V rozhovoru pro Lifee.cz prozrazuje, proč nemá ráda paruky nebo jak reagovaly na její novou roli dcery Lennon (6) a Ariel (2). Jak by zhodnotila svůj módní styl? A co říká na sukně, které do společnosti obléká její partner Jordan Haj (34)?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 08. 2023 12:41

Herečka a zpěvačka Emma Smetana se svým partnerem, umělcem Jordanem Hajem, ve společnosti často šokují outfity, které by mnozí považovali za kontroverzní nebo extravagantní. Emma v poslední době ráda nosí kalhotové kostýmky na holé tělo, Jordan zase překvapil v sukni nebo s typicky dámskými doplňky, jako jsou kabelky nebo nalakované nehty.

Emmu teď budeme od září vídat v nové roli Elišky v seriálu TV Prima Eliška a Damián. Na rozdíl od svého mužského seriálového protějšku ovšem Eliška pochází z přítomnosti, proto bude většina jejích outfitů sestavena z ryze současných prvků. Zajímalo nás, jak by tedy Emma definovala svůj módní styl?

"Momentálně to vychází z toho, co je zrovna čisté. Vzhledem k tomu, jak moc máme nebo nemáme čas prát, je to tak, že oblékám to, co zrovna není zaprasené. Jinak se snažím cítit pohodlně a uvážlivě mladě," prozradila na sebe Emma Smetana, která na svůj věk upozorňovala už během tiskové konference, kdy prohlásila, že jí přijde obdivuhodné, aby do romantické ženské postavy v historickém seriálu obsadili ženu, která se věkem blíží ke čtyřicítce.

Upřesnila sebekriticky, že ačkoli oficiálně má 35 let, aktuálně už se z pohledu kalendáře nachází v druhé polovině dekády, a tedy blíže k cifře čtyřicet.

Nová vášeň: Koně

Emmo, uvidíme vaši seriálovou postavu Elišky také v dobových kostýmech?

Nechci prozrazovat děj, ale ano, také já se tam v dobových kostýmech objevím. Ale proč, to už je něco, co prozrazovat nechci. Určité kouzlo odpovědi tkví v tom, že se mi to možná jenom zdá.

Je vám barokní móda příjemná?

Na pohled ano, na sobě ne. Paruka mi asi do pěti minut způsobuje instantní svědění hlavy. Přicházejí také bolesti zad. Obecně bych to oblečení zhodnotila tak, že jsem opravdu vděčná, že jsem se narodila ve dvacátém století. Nedýchalo se mi těch šatech zrovna ideálně. Kdybychom točili v zimě, byla by to asi větší pohoda než v červnu.

Naučila jste se během natáčení nějaké nové dovednosti? Třeba jezdit na koni?

Ano, už jezdím na koni. Splnila jsem si tím velký sen, který jsem ani nevěděla, že mám. Od první lekce jsem zjistila, že je naprosto absurdní, že mě to nikdy nenapadlo zkusit. Je to nádherné, je to vášeň a krása. Nebála jsem se.

V jaké době byste ideálně chtěla žít?

Jsem moc spokojená tady a teď. Ještě, kdyby se dala zastavit ta šílená válka na východ od nás a všechny ty další menší konflikty, které po světě jsou. A kdyby se dalo něco udělat s tou lidskou povahou, aby byla o něco radostnější a nakloněnější k tomu být šťastná. Třeba proto, že nebezpečí číhá blízko. Lidé, kteří se dožívali 30 let a měli neustále nějaké nemoci, ti si života pravděpodobně mnohem více vážili - doufám v to a předpokládám to. To je asi jediná výhrada, kterou bych k té současné době měla. Jinak si myslím, že máme opravdu velké štěstí, že se nás týká právě přítomnost.

Dcery jsou z mé role princezny nadšené

Dcerám už jste říkala, že budete princeznou?

Říkala a zatím jsem pro ně o své osobě neměla zajímavější informaci. Arielku zajímá, kdy bude mléko a jaké ingredience jsou v jejích těstovinách - jestli rajčátko nebo masíčko. Ale u Lennonky jsem, myslím, stoupla o mnoho levelů výš.

Jak byste charakterizovala svůj současný styl oblékání? Co vás baví nosit?

Momentálně to vychází z toho, co je zrovna čisté. Vzhledem k tomu, jak moc máme nebo nemáme čas prát, je to tak, že oblékám to, co zrovna není zaprasené. Jinak se snažím cítit pohodlně a uvážlivě mladě.

V historii muži nosili sukně a váš partner Jordan Haj sukně občas také nosí. Jaký na to máte názor?

Ano, můj názor je: Ať si každý žije a obléká se, jak chce a co chce. Když se v tom cítí dobře, tak se rozhodl správně.

Takže Jordanovi sukně také schvalujete?

Já mu schvaluji všechno, co ho obšťastňuje.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články