Energická Popelka Eva Hrušková radí, co dělat pro to, abyste v sedmdesáti vypadali skvěle

Energická Popelka Eva Hrušková radí, co dělat pro to, abyste v sedmdesáti vypadali skvěle
Zdroj: Herminapress
Herecký pár Eva Hrušková a Jan Přeučil se radují z vnučky Alžbětky.Kromě vnučky Alžbětky má Eva Hrušková také od snachy Libušky Rohlíčkové (dříve Vojtkové), vnučku Elinku.Zde celá rodina pohromadě. Chybí jen Jan Přeučil a také nejmladší Alžbětka.Jan Přeučil a Eva Hrušková jsou spolu už 21 let.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka Eva Hrušková, promluvila o operaci svého manžela Jana Přeučila, kvůli které si herec na tři týdny poleží v lázních. Jak tuto událost manželé využijí a kam se Eva chystá k moři? Pro čtenáře Lifee.cz si připravila také mimořádné rady ohledně vlasů, účesu a kondici po sedmdesátce.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 06. 2022 08:00

Legendární Popelka Eva Hrušková (70) letos opět zasedla v porotě soutěže Muž roku a my jsme se jí na tiskové konferenci zeptali, jak se stará o svůj vzhled a kdo má na starosti její vždy upravené vlasy.

„Chodím pravidelně k Ireně Vavruškové. Máme už takové pravidlo. Zeptá se mě: ,Jak to chceš?' a já jí odpovídám: ,Já se tě taky neptám, jak mám hrát.' Mám tady proto jednu radu pro čtenáře Lifee.cz: Nechte tuhle práci profesionálům," uvedla herečka v rozhovoru.

Paní Hrušková, jak na vás působí letošní Muži roku a hlavně váš svěřenec, Denys?

Z mého svěřence, Denyse s ypsilonem, jsem velice nadšená. Živí se jako tesař-pokrývač, a jak všichni víme, řemeslo má zlaté dno. Líbí se mi také, že hodně sportuje a krásně vypadá. U minulých ročníků se mi zdálo, že vypadají všichni stejně, ale letos je to pestřejší.

Vysvětlil vám, proč se píše s ypsilonem?

Narodil se na Ukrajině a v pěti letech ho maminka přivezla do Česka.

Mluvila jste o tom, jak vám imponuje sport. Vy sama sportujete?

Pokud by se za sport daly považovat dlouhé chůze, tak ano.

Jaké léto čeká Jana Přeučila a Evu Hruškovou?

Pokud vím, tak váš manžel Jan Přeučil moc rád plave.

Ano. Já chodím, jsem suchozemec. Praha skýtá mnoho zákoutí a tras, kam je možné vyrazit! Pořád mám kam chodit. Mám kamarádku, se kterou takto chodím. Bydlíme na Vinohradech, takže se rozhlédneme a často někam vyrazíme.

Jaké máte plány na léto?

Manžel je po plánované operaci kyčle, takže bude trávit tři týdny ve Františkových lázních, v hotelu Pawlik. Společně tam jezdíme už šest let a naplánovali jsme, že ho tam dvakrát navštívím. Je tam krásné aquaforum, kam chodí každý den plavat. Věnovat se budeme přes léto také divadlu a na konci srpna poletíme do Řecka na ostrov Tasos. Poletíme celá rodina.

To bude hezké, ne?

Ano, poletí s námi také všichni tři synové a dvě tchyně. Říkali jsme si, jestli to nebude trapas - vyjet do zahraničí s tchyněmi. Nebude, máme se všichni moc rádi.

Eva Hrušková o vlasech

Paní Hrušková, kde si necháváte upravovat vlasy? Vypadáte vždy skvěle.

Chodím pravidelně k Ireně Vavruškové. Máme už takové pravidlo. Zeptá se mě: ,Jak to chceš?' a já jí odpovídám: ,Já se tě taky neptám, jak mám hrát.' Mám tady proto jednu radu pro čtenáře Lifee.cz: Nechte tuhle práci profesionálům. Kdybych vlasy chtěla mít modré, tak je mám.

Měla jste někdy na hlavě podobný úlet?

Kolikrát! A říkaly jsme tomu výbuch. Irena létá dvakrát ročně do Paříže a pravidelně mi trend na vlasech přizpůsobí tomu, co se tam dozvěděla. Občas jsou proto mé účesy rozdílné. Chodím k ní už 25 let.

Měla byste nějakou další babskou radu pro naše čtenářky?

Víte, že ano? Radila bych upravit stravu tak, aby jedly co možná nejkvalitnější potraviny. Aby obsahovaly co nejméně chemie, bez konzervantů. Nakupujte na farmářských trzích a věnujte tomu, co jíte, pozornost. Není to otázka štíhlosti nebo hubenosti. To, co dám do sebe, potom ovlivňuje všechno.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články