Eva Holubová uvízla na Sicílii a fanouškům poslala originální návod, jak si vybít vztek: Musíte mít svoje těšítka!

Eva Holubová uvízla na Sicílii a fanouškům poslala originální návod, jak si vybít vztek: Musíte mít svoje těšítka!
Zdroj: Herminapress
S naší Mámou na přechodu Vendulou Pizingerovou pojí Evu Holubovou přátelství.Ve filmu Gump - pes, který naučil lidi žít, si Eva Holubová zahrála s Bolkem Polívkou.Eva Holubová má ráda psy, s tímhle chlupatým fešákem zapózovala pro kalendář Gump. V divadle Kalich vystupuje společně s Ivou Janžurovou v komedii Veletoč.+ 7 fotek+ 8 fotek

Eva Holubová, oblíbená herečka se svérázným humorem, neztrácí nadhled ani v prekérních situacích. Nerozhodí ji ani zrušený let domů, natož nepříjemné nálady druhých. Jak se zachovat, když jste v úzkých? „Utéct do svého prostoru a tam mít svoje těšítka,“ radí herečka.

Markéta Behinová
Markéta Behinová 30. 06. 2022 09:00

„Tak nám zrušili let z Katánie do Prahy. Jdeme si dát ústřice, zdravím,“ poslala vzkaz svým sledujícím. Zatímco jeden by se z nečekané komplikace nervově hroutil, Eva Holubová se rozhodla si čekání na Sicílii maximálně užít a rychle našla náhradní program.

Vystylovaná jako pravá Italka v červených vzdušných šatech s elegantním kloboukem a černými brýlemi vyrazila na místní trh naposledy si pochutnat na ústřicích. „Moji mladí přátelé přebukovávají lety a ani pohledem či vzdechem mi nedávají najevo, že je to obtěžuje,“ poukázala.

Poslat jednoduše ostatní někam, radí Eva Holubová

Během letošního pobytu na milované Sicílii se Eva rozhodla oprostit od špatné nálady svého okolí a inspiraci čerpala mimo jiné z knihy Cesta k lásce od Anthonyho de Mella. „Učím se nelpět na náladách druhých, které mi jsou nepříjemné. Tzv. poslat je do pr…. Co s tím děláte vy? A dokážete poslat do pr... sebe? A co pak? Zasmějete se tomu, nebo jedete prásknout hlavou o zeď? Nebo si to vybijete na svém slabším bližním?“ rozepsala se na dovolené.

Čas navíc se svými přáteli věnovala poznávání Katánie, což je druhé největší sicilské město. "Sicíliani dovedou prožívat každou životní chvíli naplno, obzvláště tu radostnou, velkou či menší, slavnostní či obyčejnou večeři. Je to hodně o komunikaci," domnívá se Eva Holubová.

Musíte mít svoje těšítka, pokračuje herečka

Herečka je velmi populární na sociálních sítích, její profil na Instagramu sleduje 232 000 tisíc fanoušků. Díky svému nadhledu a ostrovtipu je inspirací i pro mladé. „Tak jsem si přinesla dva úkoly - nevybíjet si blbou náladu na druhých a nenechat druhé, aby si ji vybíjeli na vás. Utéct do svého prostoru a tam mít svoje těšítka. Zní to až perverzně, ale já to brzy vysvětlím. A čekám vaše reakce a nápady,“ vybídla početné publikum.

Pod jejím statusem se rychle objevily nejrůznější tipy. Osvědčenou radu, jak se ze sebe dostat rychle všechny chmury, přidala i Dagmar Havlová„Mám na zahradě boxovací pytel.“

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články