Filmový krasavec Hugh Grant: Spustil se s prostitutkou, která díky tomu vydělala skoro dva miliony dolarů

Hugh Grant
Zdroj: Wikimedia Commons, Eva Rinaldi, CC BY-SA 2.0
Jeden genealog pátral po hercových kořenech a zjistil, že jeho předci byli válečníci, budovatelé a aristokraté. Dá se tak říci, že se narodil se stříbrnou lžičkou v ústech.I přes velmi zajímavé kořeny Grant přiznal, že se jeho rodiče po nějaký čas potýkali s finančními potížemi. Není všechno zlato, co se třpytí.Hugh Grant hovoří plynně francouzsky.Během studia na Oxfordu se měl stát členem tajné, a prý velmi dekadentní společnosti Piers Gaveston Society.+ 2 fotky+ 3 fotky

Jeden toho do konce života lituje, druhý se naopak raduje. Řeč je o herci Hughovi Grantovi a ženě lehkých mravů Divine Brown. Oběma hrozilo vězení, z čehož nakonec sešlo, ale zatímco měl Hugh z ostudy kabát, Divine Brown začala bohatnout.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 09. 09. 2020 08:00

Hugh John Mungo Grant je jedním z nejznámějších filmových herců, jenž je hlavně známý z romanticky laděných snímků. Původně vystudoval angličtinu na Oxfordu, pak přešel na dějiny umění, jejichž studium ale kvůli herectví nedokončil. První výraznější role přišla ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb, pak již následovaly známé hity jako Notting Hill, Deník Bridget Jonesové či Hudbu složil, slova napsal.

Prokletý Sunset Strip

Stalo se to v době, kdy Hugh promoval svůj nejnovější film Dva v tom. Na nechvalně proslulé Sunset Strip potkal tehdy mladou prostitutku Divine Brown, které zaplatil šedesát dolarů za chvilkové povyražení.

Jelikož se oddávali hrátkám v autě za bílého dne, byli oba dočasní milenci zadrženi policejní hlídkou za veřejné pohoršení. “Udělal jsem něco šíleného,” sypal si popel na hlavu Grant. “Zostudil jsem nejen svou rodinu, ale i své spolupracovníky. Všem se omlouvám,” dodal.

Pro někoho ostuda, pro jiného zdroj příjmů

Divine Brown, vlastním jménem Estella Marie Thompson, se stala milionářkou opravdu zajímavou shodou okolností. Jak později vypověděla, kdyby Hugh opakovaně nešlapal na brzdu svého BMW a nerozsvěcel tak zadní světla, policie by si jich nevšimla. Proč tak činil, nechme raději bez odpovědi.

Povyražení s hollywoodskou hvězdou ji přišlo na pokutu ve výši 1150 dolarů, pět dnů veřejně prospěšných prací, 180 dnů ve vězení a povinnost zúčastnit se školení o AIDS. Grant musel zaplatit pouze 1180 dolarů a docházet na školení.

Divine Brown toho ale určitě nelitovala. Díky několika minutám se z ní stala celebrita. Zvali ji do různých pořadů, objevila se v reklamách, dokumentech, a dokonce nafotila fotky pro magazín Penthouse. To všechno jí vyneslo závratných 1,6 milionů dolarů. A jak s nimi naložila? Koupila si v Beverly Hills dům se čtyřmi ložnicemi.

Nebyla žádný svatoušek

Estella se k práci prostitutky dostala kvůli nezaplacenému účtu za elektřinu. Dlužila 133 dolarů. Když šla ale první noc šlapat chodník, vydělala si za čtyři hodiny rovnou tisícovku. Za pár měsíců přišla také nabídka pracovat v pornografickém průmyslu.

Jak sama s odstupem času řekla, zkušenost s Hughem Grantem jí pomohla dostat se z aktuálního způsobu života a stát se úplně jiným člověkem. Sexuálním službám se již drahnou dobu nevěnuje, nyní se považuje za herečku.

Zdroj textu: wikipedia, theguardian.com

Zdroj fotek: Wikimedia Commons

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články