Herečka Denisa Pfauserová používá jeden trik na dokonale kudrnaté vlasy už od střední školy

Herečka Denisa Pfauserová používá jeden trik na dokonale kudrnaté vlasy už od střední školy
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Nový přítel Denisy Pfauserové se jmenuje Martin a živí se marketingem.Krásná princezna z pohádky Řachanda prý své kudrnaté vlasy drží pod kontrolou díky tužidlu.Čas od času ale neváhá vlasy nechat vyžehlit. Sluší jí to pořád, nemyslíte?Herečka prozradila, že ji nově budeme moci vídat v seriálu ZOO. + 5 fotek+ 6 fotek

Kudrnatá herečka Denisa Pfauserová, kterou si jistě pamatujete jako princeznu z pohádky Řachanda, Lifee.cz prozradila, jak se stará o své vlasy. Vlnité kadeře si žádají zvláštní péči a herečka používá jeden produkt na jejich úpravu už od střední školy.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 08. 06. 2022 12:00

Herečku Denisu Pfauserovou (33) mohou televizní diváci znát také ze seriálu ZOO a v minulosti i ze seriálu Ohnivé kuře. Denisa je ovšem také porotkyní letošního ročníku soutěže Muž roku. Na tiskové konferenci nám poodhalila podrobnosti o svém novém muži.

Herečka se loni v červnu vdala, v prosinci oznámila rozchod s manželem a v květnu skrze sociální sítě ukázala partnera nového.   Jmenuje se Martin a pracuje v marketingu. „My ženy se rády upínáme na vlastnosti, jako jsou smysl pro humor, pocit bezpečí, vytváření hodnot nebo dobré srdce. Velkou roli ovšem hraje také to, že se nám ten kluk na baru prostě hrozně líbí," uvedla kudrnatá herečka v našem rozhovoru. 

Vaše kolegyně, herečka a zpěvačka Kateřina Pechová, nedávno vydala knihu, která se jmenuje Kudrnatá příručka. Jak se vy staráte o své kudrnaté vlasy?

Všichni se ptají, jestli jsou opravdu moje. Občas si je rovnám, ale ne proto, že bych s nimi byla nespokojená - to se stává asi jednou za dva měsíce. Líbí se mi změna. Jinak jsou kudrnaté vlasy hrozně fajn - vlastně je jen umyjete, vysušíte a nic dalšího nemusíte řešit.

Naopak, prý si kudrnaté vlasy vyžadují speciální péči.

Jasně. Od střední školy do nich po umytí dávám pěnové tužidlo, vyfoukám je a objeví se kudrlinky. Ale ano, dnešní doba si žádá trochu jiný trend - mýt kudrnaté vlasy v předklonu a sušit je starým tričkem.

Tričkem? Má to svůj důvod?

Ani nevím, možná je to tím vláknem. Dále se radilo nesušit vlasy fénem a nechat je volně uschnout. Tímto druhem péče by se mělo docílit podobných kudrlinek, jaké mám já díky pěnovému tužidlu.

Setkáváme se v rámci prezentace letošních finalistů soutěže Muž roku. Jak na vás dnes zapůsobil váš svěřenec Dominik?

Vždy, když ty kluky vidím, tak si vzpomenu na své castingové začátky. Vidím tu třesoucí se ruku, která drží mikrofon. V první řadě je všechny obdivuju, že do toho šli. Podat přihlášku je to nejmenší, ale potom se musíte také dokázat prezentovat. Není to jednoduché, když vás všichni fotí.

Vy sama prý máte od května svého muže roku. Jste čerstvě zamilovaná. Jaký je?

Ideální prototyp muže podle mě neexistuje. Ten můj se třeba mé sousedce nelíbil a mně se zase nelíbí ten její, soused. My ženy se rády upínáme na vlastnosti, jako jsou smysl pro humor, pocit bezpečí, vytváření hodnot nebo dobré srdce. Velkou roli ovšem hraje také to, že se nám ten kluk na baru prostě hrozně líbí. Za sebe můžu říct, že prototyp ideálního Muže roku - takže hora svalů - mě k tomu baru nikdy nepřitáhla. Prvoplánová krása mě moc nebere.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články