Influencerka Anna Šulcová: Směr v oblékání mi udává máma, mezi lidi bych nešla za medvěda

Influencerka Anna Šulcová: Směr v oblékání mi udává máma, mezi lidi bych nešla za medvěda
Zdroj: Herminapress
Influencerka Anna Šulcová nesměla chybět na letošním pražském Fashion Weeku.Její outfit pocházel z dílny módní návrhářky Vivienne Westwood. Anička Šulcová si tepláky pochvalovala.Značka LAFORMELA, jejíž přehlídku Anička Šulcová navštívila, vznikla v roce 2010 a nabízí unikátní ready to wear oděvy a doplňky.V kolekci nechybělo hned několik odvážných metalických modelů.+ 4 fotky+ 5 fotek

Influencerku Annu Šulcovou (23) sleduje na Instagramu téměř milion lidí, kteří zde obdivují její outfity. Proto nesměla chybět ani na právě probíhajícím Prague Fashion Week 2022. Webu Lifee.cz se při té příležitosti svěřila, že největší vliv na ni v oblékání měla a stále má její maminka, a také prozradila, co se skrývá v jejím šatníku.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 04. 2022 16:00

Influencerka Anna Šulcová (23) je mezi mladými lidmi populární mimo jiné díky vytříbenému citu pro módu. Na sociálních sítích ji obdivuje téměř milion fanoušků. Kde influencerka hledá inspiraci pro své jedinečné outfity?

Anna Šulcová o mamince

Hodně mě ovlivňuje moje mamka. Ona má daleko lepší styl než já. Řekla bych dokonce, že mi udává směr. Co se líbí jí, líbí se i mně," překvapila Anička. O mámě influencerka hezky píše také na svém Instagramu a je tedy zřejmé, že v ní našla životní kamarádku.

Maminka, člověk, co mi dennodenně říká, že mám v pokoji nepořádek (i když je tam uklizeno), že si po sobě neuklízím, neumývám vanu (to je její oblíbená nadávka), že nevracím věci na své místo a že bych neměla o půlnoci jíst čokoládu," vtipně a s láskou glosuje svoji maminku na sociálních sítích.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Šulcová (@anasulcova)

Šatníku Anny Šulcové dominují basic kousky

Pokud byste čekali, že Aniččin šatník bude plný extravagantních kousků od jejího dvorního návrháře, byli byste na omylu. „Nemám žádnou oblíbenou značku. Jsem docela basic člověk, takže ráda nosím základní kousky. Nejsem profík a tolik se v tom nevyznám," tvrdí skromně.

„Ráda se inspiruji u ostatních a koukám na ně, ale sama jsem trochu zdrženlivější," míní Šulcová, která se pyšní titulem videoblogerka roku a podle časopisu Forbes figuruje na osmém místě v žebříčku nejlépe placených youtuberů Česka. Její roční příjem časopis odhaduje na pět milionů korun.

V minulosti měla Anna Šulcová problém s postavou

Anna přiznává, že v minulosti měla problém přijmout svoji postavu. „Nebyla jsem příliš sebevědomá. Necítila jsem se dobře. Od toho se také odvíjel můj výběr oblečení. Neustále jsem řešila, co mi subjektivně slušelo nebo neslušelo," prozrazuje influencerka. Dnes už je se svým tělem spokojená a nemá problém se fanouškům ukázat v plavkách.

@lifee.cz Přehlídka Laformela na #mbpfw 👗#praguefashionweek #fypシ #fashion #lifee #foryoupage ♬ As It Was - Harry Styles

Na Fashion Week v luxusních teplákách

„V módě se nekladou žádné hranice, nejsem vyloženě proti ničemu," vypráví. Asi bych mezi lidi nešla v chlupatém plyšovém oblečku, třeba v kostýmu medvěda," směje se Anna, která na Prague Fashion Week dorazila v teplákách od módní návrhářky Vivienne Westwood. Jak sama říká, chtěla se trochu odvázat a vyzkoušet něco nového.

Na přehlídce módní značky LAFORMELA ji nejvíce zaujaly kostýmky, crop topy, široké zvonové kalhoty nebo výstřednější kabáty z lesklého materiálu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články