Kateřina Brožová (55) prozradila tajemství své dokonalé postavy a ikonických Barbie vlasů

Kateřina Brožová (55) prozradila tajemství své dokonalé postavy a ikonických Barbie vlasů
Zdroj: Herminapress
Postavu chválí Kateřině Brožové také fanoušci na Instagramu. Podle některých má lepší postavu než děvčata, kterým je dvacet let.Léto na břehu Orlické přehrady tráví Kateřina Brožová se svými psy.Mimo procházky a plavání se Kateřina Brožová věnuje také rybaření.Kateřina Brožová říká, že postavu si udržuje především pestrou stravou.+ 8 fotek+ 9 fotek

Herečka Kateřina Brožová (55) si léto užívá na přehradě Orlík a fanoušky zásobuje fotkami v plavkách, přičemž někteří vzkazují, že má lepší postavu než mnohé o dvě dekády mladší dívky. V rozhovoru pro Lifee.cz herečka promluvila o svém ikonickém blond účesu, ale prozrazuje také tajemství své štíhlé postavy. Kterou potravinu ze svého jídelníčku nadobro vyloučila? A co nového se naučila od své dcery Kateřiny (22)?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 08. 2023 12:00

Herečka Kateřina Brožová (55) dle svých slov tráví léto s dcerou Kateřinou (22) na přehradě Orlík, kde rybaří po boku věrných psů. Nezapomíná se věnovat ani jezdectví, kterému propadla také její dcera Kateřina. Ta od září nastupuje na třetí ročník prestižní vysoké školy Newton College, kde se věnuje podnikání a obchodu. Mimo to se věnuje parkouru.

"Kačka je dlouhovlasá vysoká štíhlá blondýnka, ale je modrooká - já jsem zelenooká. Myslím, že tam nějaká podoba určitě je," uvedla už před časem Kateřina magazínu Lifee.cz. Přiznává, že v dceři shledává určité shodné rysy. "Asi bych nechtěla, aby nás novináři srovnávali, protože každý člověk je originál. Ale určitě se v ní trošku vidím," pyšní se Kateřina, která ve svých 55 letech vypadá, jako by zastavila čas.

Kateřina Brožová v Ordinaci

Kateřino, co nového vás čeká na obrazovce televize Nova?

Hraji v Ordinaci postavu Ivety a mám za sebou už téměř roční natáčení a nové díly postupně přicházejí na obrazovku. Zatím ještě nevím, co nového mě čeká, ale věřím, že to bude opět velmi zajímavý příběh.

Kateřina Brožová se barví sama a nepřejídá se

Nedávno jsme o vás psali v souvislosti s vaším ikonickým blond účesem. Jak o vlasy pečujete?

Zrovna dnes jsem si vlasy rozpustila, protože mi skoro přijde, že poslední dva nebo tři roky chodím pořád v culíku. Řekla jsem si, že když mám své vlasy a nemám je napletené, tak je nechám volně.

Jak dlouho vám trvalo vychytat tu správnou blond barvu?

Dlouhé roky mám stejnou barvu a pozor - barvím se sama.

Viděla jsem nedávno vaši fotku v plavkách, proto by mě zajímalo, co děláte pro svoji štíhlou postavu.

Moc toho není, ale trošku se snažím cvičit, protože přece jenom už je to potřeba. Jím velmi ráda a všechno, ale nepřejídám se. Můj styl stravování je stále stejný.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Existuje tedy něco, co nejíte?

Nejím šneky. To je jediné, co nejím. Jinak jím úplně všechno a myslím, že právě v té pestré stravě je celé to kouzlo. Nedržím žádné diety a nevyhýbám se zásadně žádným potravinám. Jím, na co mám chuť, a myslím, že se snažím jíst docela zdravě.

Kateřina Brožová tráví léto se svou dcerou

Jak trávíte léto? Rybaříte?

Strávila jsem část léta na Orlíku, kde jsem rybařila. Poslední měsíc trávím léto aktivně, protože produkuji muzikál Noc na Karlštejně. Aktuálně hrajeme každý den na Mělníku, předtím jsme hráli na Konopišti a na začátku července jsme hráli na zámku Kačina.

Společnost vám dělá vaše dcera?

Společnost mi dělá moje dcera, případně psi nebo přátelé.

Jak se vaší dceři Kateřině daří?

Dcera má teď prázdniny a od září jde do třetího ročníku vysoké školy. Věnuje se koním, sama sobě a tréninku svých svěřenců. Sama se také věnuje parkouru. Myslím, že toho má docela dost.

Je něco, co jste se od své dcery naučila?

Občas se s ní o některých věcech ohledně marketingu poradím, to máte pravdu. Má na věci velice zdravý pohled. Je to mladá a velmi moderní žena, takže v některých konkrétních věcech mi dokáže poradit.

Radíte se s ní také ohledně technologií?

Technologie vůbec neřeším, ale co se týká Instagramu, dostávám od ní velmi zajímavou zpětnou vazbu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články