Královnou nejen na kurtu: Petra Kvitová zazářila ve Varech ve špercích za 1,5 milionu korun

Petra Kvitová
Zdroj: Herminapress
Petra Kvitová s partnerem Jiřím Vaňkem při příchodu na závěrečný ceremoniál MFFKV 2022. Pár byl dokonale sladěný a neskutečně jim to slušelo. Petra Kvitová oblékla šaty od Beaty Rajské a k tomu měla zapůjčené šperky v hodnotě 1,5 milionu korun. Ruku ozdobila tímto diamantovým náramkem a dvěma prsteny. + 2 fotky+ 3 fotky

Diamantovou září oplývala Petra Kvitová na závěrečném večeru Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Kromě nádherných šatů z dílny Beaty Rajské se nechala ozdobit šperky v ceně 1,5 milionu korun. Podívejte se, jak jí to slušelo.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 10. 07. 2022 08:00

Filmový svátek v Karlových Varech byl slavnostně ukončen v sobotu večer. Hvězdy nejen filmového světa se tak naposledy v letošním roce prošli po červeném koberci a ukázali se v honosných róbách.

Mezi hosty byla letos i Petra Kvitová s přítelem Jiřím Vaňkem, kteří se nádherně sladili. 

Petra Kvitová v bílých šatech a drahých špercích

Dvojnásobná Wimbledonská vítězka se před pár dny vrátila z Londýna, kde letos na svém nejoblíbenějším turnaji skončila ve třetím kole. Bohužel ji zlobí nateklé zápěstí, ve kterém má zánět, a tak neví, kdy se bude znovu vracet na kurt. I když je to nepříjemná záležitost, na druhou stranu jí to dovolilo zúčastnit se karlovarského festivalu, a že na červeném koberci zářila.

Bílé šaty s aplikacemi a průhlednými rukávy vytvořila slavná česká návrhářka Beata Rajská. Model Petra doplnila zapůjčenými diamantovými šperky. Kombinace náramku, dvou prstenů a náušnic by kupce vyšla na 1,5 milionu korun. Na to, jak šperky vypadaly, se můžete podívat do galerie.

Vztah s trenérem Jiřím Vaňkem 

O vztahu Petry a jejího kouče už se mluvilo mnohem dříve, než se tihle dva dali dohromady. Oficiálně svůj vztah odtajnili loni v létě. „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, tak dlouho se nás všichni ptali, až se z nás stal pár,“ uvedla tehdy Blesku tenistka.

Jiří Vaněk má z manželství s někdejší tenisovou profesionálkou Markétou Vaňkovou dva syny. Petra v minulosti chodila s o čtyři roky mladším tenistou Adamem Pavláskem a byla zasnoubená s hokejistou Radkem Meidlem. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články