Kráska z Pobřežní hlídky Summer po 30 letech: Nicole Eggert stále bojuje s váhou, nyní po 50 konečně zhubla

Osud Summer z Pobřežní hlídky: Herečka Nicole Eggert po bankrotu výrazně zhubla a straní se lidí
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Nicole Eggert se proslavila rolí plavčice Summer v devadesátkovém seriálu Pobřežní Hlídka.Bylo jí 19 let a podle svých slov vážila při výšce 157 cm něco kolem 48 kilogramů. Váhu si prý tehdy vůbec nemusela hlídat, ač to smlouva po hercích vyžadovala, byla totiž mladá a štíhlá tak nějak automaticky.Postupem času se ale Nicolina váha začínala měnit a to nikoli k číslům, které by si herečka přála. Zahájila tak téměř nekonečný boj s kily navíc. Na snímku z roku 2000 je nicméně pořád štíhlá jako proutek.V roce 2004, tedy pět let po narození dcery Dilyn, byla herečka znovu na své původní váze.+ 3 fotky+ 4 fotky

V 90. letech patřila mezi nejobdivovanější krásky, přesto se Nicole Eggert (51) štěstí nedočkala. Představitelka plavčice Summer z ikonického seriálu Pobřežní hlídka si prošla zneužíváním, osobním bankrotem i nekonečným bojem s nadváhou. Té se jí na prahu padesátky podařilo zbavit, úplný happy end se ale podle Daily Mailu zatím nekoná...

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 06. 2023 12:30

Listu Daily Mail se podařilo získat aktuální fotografie Nicole, která se na veřejnosti objevila naposledy před rokem a půl. Někdejší sexbomba na nich vypadá o poznání štíhleji než v minulých letech, kdy se marně snažila zhubnout, a spolu s mladší dcerou Keegan vyklízí garáž nedaleko svého losangeleského domova. Oblečená je přitom do vytahaného hnědého sportovního trička, šedých tepláků a tenisek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

Nikdy jsem nebyla sexbomba, tvrdí Nicole Eggert

Ve strhané mamině byste jen stěží hledali blonďatou krásku v červených plavkách, která se po boku Davida Hasselhoffa (70) a Pamely Anderson (55) promenádovala po pláži v Pobřežní hlídce. Krom toho, že tehdy byla Nicole samozřejmě výrazně mladší, ji svazovala také celkem přísná smlouva"Měli jsme v ní klauzuli, že nesmíme zhubnout nebo přibrat víc než pět liber (2,2 kg - pozn. red.). Jenže tehdy mi bylo devatenáct, a tak jsem měla váhu pořád stejnou. Ani jsem nemusela cvičit," zavzpomínala roku 2015 v rozhovoru s Oprah Winfrey herečka, jež během natáčení vážila 48 kilo při výšce 157 cm.

Ač byla v tu dobu snem mnoha mužů, jako sexbomba si nepřipadala. "Nejvíce se na mně podepsal fakt, že mě nazývali bimbo (slangový výraz pro výrazně atraktivní, nicméně naivní a hloupou ženu, při pohledu na niž obvykle muži myslí jen na jedno - pozn. red.). To mi hodně vadilo, protože to nejsem a nikdy jsem nebyla," vybavuje si Nicole obtížné dospívání. Ke svému rezervovanému postoji k sexualizaci a sexu obecně přitom měla pádný důvod.

Sexuální obtěžování a věčně zdrogovaný snoubenec

V roce 2018 obvinila o 12 let staršího kolegu Scotta Baia, že ji v době, kdy jí bylo 14-17 let, opakovaně sexuálně obtěžoval. Vše začalo v roce 1986, kdy spolu natáčeli komediální seriál Charles in Charge, a opakovalo se to pravidelně každý týden další tři roky. Případ byl nakonec uzavřen s tím, že vypršela promlčecí lhůta.

Osudem zkoušená Eggert tak zřejmě ztratila víru nejen v lásku, ale i život jako takový. Nepřidal jí ani snoubenec, kanadský herec Corey Heim, se kterým začala chodit už v pubertě. Bohémský mladík, jenž zemřel v roce 2010, holdoval drogám a nedokázal svou závislost udržet pod kontrolou. Po uši zamilovaná Nicole mu ale všechny excesy dlouho odpouštěla. "Strávila jsem s ním spoustu nocí na pohotovosti. Nemyslím si, že jsem mu zachránila život, jak někteří tvrdí. Prostě jsem tam jen byla pro něj," prozradila pro Access Hollywood Nicole.

V nekonečném boji s váhou začíná Nicole Eggert vítězit

Po účinkování v několika televizních sitcomech a již zmíněné Pobřežní hlídce se herečka dostala do dluhů, a to tak hlubokých, že musela vyhlásit osobní bankrot. V roce 2014 pak začala jezdit s dodávkou jako zmrzlinářka. S hercem Justinem Herwickem (52), s nímž se po dvou letech manželství rozvedla v roce 2002, má dceru Dilyn (24). Jméno otce druhé holčičky Keegan (12) Nicole úzkostlivě tají.

K čemu se však otevřeně přiznává, je celoživotní boj s nadváhou. Po skončení Pobřežní hlídky začala herečce přibývat kila a po narození Keegan se jí dlouho nedařilo zhubnout. "Dodržovala jsem jídelníček a cvičila, ale nefungovalo to. Doktor mi pak řekl, že mám hormonální nerovnováhu," prozradila Eggert magazínu People s tím, že fotografie, které se tou dobou objevovaly v médiích, se citelně dotkly nejen jí, ale i její starší dcery. "Dilyn mě znala, když jsem měla 98 liber (44 kg - pozn. red.), i když jsem měla 160 (73 kg - pozn. red.) v těhotenství s Keegan. Když nás pronásledovali paparazzi a lidé mě soudili za mou postavu, velmi ji to zasáhlo," poukázala Eggert, která je dnes podle všeho single.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Accessonline.com

People.com

USmagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články